Uutiset

Kantahämäläisiä oli tänä vuonna Linnassa vähän

Pukuloistoa ja hikeä. Ja aika monta homoparia. Siihen voi oikeastaan tiivistää Linnan juhlat.

Tänä vuonna ehdoton pukukuningatar oli kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen. Parvekkeella kättelyä seuraavat toimittajat kohahtivat, kun Räsänen asteli valkoisessa mekossaan kättelemään presidenttiä.

Räsänen sanoo, että syksy on ollut rankka, mutta innostava.

– Täällä Linnassa ei syvällisiä keskusteluja synny, Räsänen kertoi ja jatkoi iltaa ravintola Teatteriin.

Enduron maailmanmestari Mika Ahola juhli puolisonsa Marika Aholan kanssa Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo neljättä kertaa.

Hämeenlinnassa asuva pariskunta ehti jo perua Marikalle varatun kampaajan ja hotellihuoneen, kun luulivat, ettei kutsua tänä vuonna tulekaan. Kutsu kuitenkin tuli, ja pariskunta pääsi Linnaan. Marikan puku oli Finezzasta Hämeenlinnasta.

Kamerat kirjaimellisesti lauloivat, kun illan odotetuimmat vieraat astelivat Linnaan. Hieno hetki se oli myös hämeenlinnalaiselle valokuvataiteen professori Marjukka Vainiolle, joka tuli itsenäisyyspäivän vastaanotolle yhdessä elämänkumppaninsa Erkki Murtosen kanssa.

Paleface eli Karri Miettinen kohahdutti Adidaksen Superstareissa. Hän ei kuitenkaan Linnassa ehtinyt juhlia, sillä kotona odotti juuri syntynyt vauva, jonka luokse räppäri puolisonsa kanssa kiiruhti. (HäSa)

Lue lisää tiistain Hämeen Sanomista.

Päivän lehti

7.6.2020