Uutiset

Kanye West ilmoittautui twitterissä Yhdysvaltain presidenttikisaan – Ei ole aivan varmaa, oliko raptähti tosissaan ilmoittautuessaan Trumpin haastajaksi neljä kuukautta ennen vaaleja

Maailman myydyimpiin artisteihin kuuluva West on esiintynyt muun muassa Pori Jazzeilla.
Kanye West esiintyi Pori Jazzeilla vuonna 2006. Nyt hän vakuuttaa haastavansa tosi-tv:stä presidentiksi ponnistaneen Donald Trumpin ja demokraattien Joe Bidenin itsenäisenä ehdokkaana.

Yhdysvaltalainen raptähti Kanye West ilmoittautui lauantaina USA:n presidenttikilpailuun. West ilmoitti aikeistaan twitterissä. Tosin ei ollut selvää, oliko West tosissaan ilmoittautuessaan kilpailuun neljä kuukautta ennen vaaleja ja onko hän täyttänyt tarvittavia virallisia papereita.

Monissa osavaltioissa itsenäisten ehdokkaiden asettautuminen ehdokkaaksi on vielä mahdollista.

– Meidän täytyy toteuttaa Amerikan lupaus luottamalla Jumalaan, yhdistämällä visiomme ja rakentamalla tulevaisuuttamme, West kirjoitti twitterissä.

Hän oli lisännyt viestiin emojin Amerikan lipusta ja hashtagin ”#2020VISION”

Sähköautoyhtiö Teslan Elon Musk antoi tukensa

43-vuotias West on vaimonsa Kim Kardashian Westin kanssa vieraillut presidentti Donald Trumpin luona Valkoisessa talossa ja hän onkin aiemmin tukenut Trumpia.

West sai jo tukea sähköautoyhtiö Teslan toimitusjohtajalta Elon Muskilta.

Pori Jazzeilla kesällä 2006 esiintynyt West on yksi maailman myydyimmistä artisteista. Hän on julkisuudessa kertonut muun muassa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään.

 

Vaihdettu kuva klo 17.40

Menot