Uutiset

Karhu teinipojan painivastustaja

Lukiota käyvä amerikkalaispoika ei hätkähdä vähästä: Josh Herbert käyttää painissa harjoitusvastustajana karhua.

Herbert selvisi lapsuudessaan leukemiasta, joten hän on tottunut koviin haasteisiin. Niinpä kaksimetrinen, yli 200 kiloa painava karhu tuo pojan mukaan harjoitteluun hupia.

Buddy-niminen karhu on Herbertin mukaan oppinut joitakin painiotteita. Siltä onnistuu esimerkiksi jalkalukko molemmilla jaloilla.

– Mutta minun tarvitsee vain sanoa ’Ei’, niin Buddy perääntyy, Josh lisää.

Painin lisäksi poika treenaa karhun kanssa amerikkalaista jalkapalloa.

STT

Kirjastonhoitajat seksikalenterissa

Jos ovat Suomen kirjastojen rahat tiukalla, sama näyttää olevan tilanne jenkkilässä. Näin voi päätellä siitä, että USA:ssa on kuvattu kuusi kirjastonhoitajanaista seksikkääseen kalenteriin. Myynnillä kerätään rahaa heidän kirjastoilleen.

Erikoinen seinäkalenteri valmistettiin Wisconsinissa. Kalenterin nimi ei jätä epäselväksi hankkeen motiivia: nimeksi tuli Desperate Librarians eli epätoivoiset kirjastonhoitajat.
Kalenterin kuvissa naiset ovat peittäneet strategiset kohtansa suurikokoisilla kirjoilla.

Wisconsinin kirjastolautakunnat ovat antaneet hyväksynnän naiskuusikon omaperäiselle varojenkeruulle.

STT

Israelilaiselle hääparille sakot suutelusta Intiassa

Suutelu hääseremonian päätteeksi tuli kalliiksi israelilaiselle hääparille, joka avioitui Intiassa hindujen pyhiinvaelluskohteessa.

Länsi-Intian Rajasthanin osavaltio määräsi vastanaineille tuhannen rupian eli noin 18 euron sakot syyllistymisestä säädyttömään tekoon.

Pari suuteli toisiaan heti avioliiton vahvistuksen jälkeen
hääpaikalla Pushkarissa. Tapahtumahetkellä uskonnollisia sävelmiä laulaneet hindupapit pahastuivat teosta ja veivät asian oikeuteen.

Times of India -lehden mukaan israelilaispari oli tavannut toisensa Intiassa ja oli sen vuoksi päättänyt avioitua maassa.

STT

Päivän lehti

14.8.2020