Uutiset

Kärki tiivistyi Linna Golfissa PGA:n mestaruuskisoissa

Tuloksen 68 (-4) lyöntiä pelanneet Pasi Purhonen ja Janne Kaske olivat päivän nousijat PGA:n mestaruuskilpailuissa Linna Golfissa. Purhonen nousi huippukierroksensa myötä kilpailun johtopaikalle ennen päätöskierrosta. Kaske vaanii kolmantena kahden lyönnin päässä Purhosesta. Avauspäivän jälkeen johtanut Janne Mommo pelasi perjantaina kierroksensa parissa ja on kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -4.

Tasaista peliä esittänyt Purhonen oli tyytyväinen peliinsä kierroksen jälkeen.

-Kenttäpeli oli tasaista eikä mitään lipsumista ollut missään vaiheessa. Kierrokseen mahtui neljä birdietä, eikä yhtään bogeytä, kertasi entinen miesten maajoukkuevalmentaja Purhonen.

Kaske löytänyt?tuntuman

Saksan EPD-kiertuella alkukauden pelannut Janne Kaske tuskaili viime viikolla lyöntinsä kanssa Hirsalassa pelatussa Finnish Openissa, mutta nyt kateissa ollut lyöntituntuma näyttää löytyneen. Kaske manasi hukattuja birdiepaikkojaan, mutta oli lopulta tyytyväinen kierrokseensa.

-Olen jättänyt paljon putteja kentälle eli voisin olla helposti 8-9 alle parin. Edellispäivien sateiden jäljiltä greenit ovat pehmeitä ja vastaanottavia, mutta putit eivät ole uponneet toivotusti. Nyt ollaan kuitenkin voittotaistelussa mukana ja se on tärkeintä, kertoi Kaske.

Saarentola karkasi ?senioreissa

Torstain jälkeen seniorisarja oli Timo Ervastin komennossa, mutta toisella kierroksella hänen pelinsä hyytyi ja tulokseksi tuli 81 lyöntiä. Tapani Saarentolan 73 lyönnin kierros siivitti hänet selkeään kuuden lyönnin johtoon ennen lauantain päätöskierrosta. Ervastin perässä mitalisijoja vaanii kaikkiaan viisi pelaajaa kahden lyönnin sisällä.

Ammattilaiskilpailun yhteydessä pelattiin myös ProAm -kilpailu, jossa kaksi ammattilaispelaajaa sai seurakseen kaksi amatööripelaaja. ProAmin voittaneessa Audi-joukkueessa pelasivat ammattilaiset Toni Karjalainen ja Matthew Jones sekä amatöörit Ari Isokangas ja Erkki Siltala. (HäSa)