Uutiset

Karkotettavat mummot pelastettava

82-vuotias venäläinen ja 65-vuotias egyptiläinen mummo karkote- taan Suomesta, koska he eivät kuulu äiteinä lastensa ydinperheeseen.

Vastaavasti Suomen virkamiesvallan ja Arkadianmäen rakastamaan ydinperheeseen kuuluu ruandalainen massa- ja kansanmurhasta epäilty, jota pidetään miljoonilla euroilla kynsin ja hampain Suomessa.

Suurin virhe mummojen tapauksessa on ollut se, että lapset ovat hoivaneet heitä ilman verovarojammme ja se ottaa päättäjiä pattiin. Eikö tosiaan Suomesta löydy uskontokuntaa tai ihmismäisiä ihmisiä pelastamaan nämä mummot.

Kysymyksessä on törkeä syyttömiin mummoihin kohdistuva väkivaltainen toimenpide.

Emme voivottele pahoinvointia, vaan ryhdymme toimeen mummojen pelastamiseksi. Piiloja aina löytyy ja itse olen valmis tarvittaviin töihin. Rangaistukset eivät pelota.

Jos tämä KHO:n äänestyspäätös toteutetaan, niin vapautan itseni kaikista avustuseurojen antamisesta olipa syy kansalaiskeräyksille mikä tahansa.

Korkeimman hallinto-oikeuden narrimaiset päätöksentekijät soveltavat lakeja ilman inhimillistä omaatuntoa. Puolustuskyvyttömimmistä aloitetaan kuten mummojen tapaus osoittaa, mutta rikolliset saavat rellestää.

Erkki Hast

Savukoski

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic