Uutiset

Kärme-Kustaan kiemurat

Perinteinen endurokilpailu on taas ajettu Hämeenlinnassa ja katsojat saivat vaivansa palkaksi nähdä hienoa kilvoittelua Taka-Hätilän metsissä.

Legendaarisessa jyrkässä mäessä järjestäjien pallo oli kuitenkin täysin hukassa. Nauhoilla eristetyn ajoreitin sisäpuolella oli parhaimmillaan yli 40 henkilöä ahtaassa mäessä haitaten kilpailijoita ja muita katselijoita.

Paikalla näkyi yksi järjestysmies joka pariin otteeseen kävi poistamassa muut kuin kamera kädessä olevat alueelta.Kameraksi tosin kävivät myös olutpullot ja -purkit, siiderit, lonkerot, yms. nestepitoiset aineet, selkäreput, ohjelmalehtiset, muovikassit.

Näiden ”kuvaajien”joukossa oli myös kilpailijoiden avustajia, jotka auttoivat kiinni jääneitä kilpailijoita. En ole lajin sääntöjen asiantuntija, mutta uskoakseni kilpailijaa saa avustaa vain oman joukkueen jäsen, muussa tapauksessa kilpailevan joukkueen suoritus pitäisi hylätä.

Toivottavasti ensi vuonna järjestäjät toimivat paremmin ja antavat ainoastaan lehti- ja tv-kuvaajien olla suljetulla alueella.

Kärme-Kustaa Fani

Hämeenlinna

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic