Uutiset

Katajistosta voisi tulla lomakeidas arabiliikemiehille

Vaikka kaupunki voitti Katajiston kartanon tarjouskilpailun, ainakin toinen kilvan hävinnyt osapuoli on kiinnostunut hankkimaan rakennukset edelleen kaupungilta. Korkeimman tarjouksen jättänyt yrittäjä Kari Koivisto suunnittelee alueelle täysraitista leirintäaluetta, jossa kansainväliset vieraat voisivat yhdistää lomailun ja bisneksen.

-Tietääkseni se olisi Suomessa ainutlaatuinen, pelkästään raittiille ihmisille suunnattu matkailukohde, joka tarjoaisi vaihtoehdon tietynlaisille ihmisille, Koivisto muotoilee.

Liikeideaan kuuluisi kansainvälisten turistien houkutteleminen alueelle, jonne rakennettaisiin myös näyttelytiloja hämeenlinnalaisille ja seudun yrityksille.

-Tarjoaisimme teollisuuden tavaroita esimerkiksi arabimaihin, Afrikkaan, Venäjälle ja ehkä jonkin verran myös Eurooppaan, Koivisto avaa suunnitelmaansa.

Kihlakunnanvouti ja velkojapankki hylkäsivät Koiviston tarjouksen ehtojen vastaisena, koska hankkeen rahoitusneuvottelut olivat Koivistolla tarjoushetkellä vielä kesken. Hän aikoo olla vielä kuitenkin yhteydessä Hämeenlinnan kaupunkiin.

-Jos tuntuu, että ajatus on hyvä, niin mielellään lähtisimme mukaan. Olemme sellaisella sydämellä asiassa mukana, että siinä olisivat vähän kaikki voittajia, Koivisto sanoo. (HäSa)

Lue lisää perjantain painetusta lehdestä!

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic