fbpx
Uutiset

Kateuttaniko kirjoitan?

En tunne kateutta. Olen raivoissani! En omasta puolestani, vaan niitten ihmisten puolesta, joille te valitsemamme kansanedustajat kehtaatte antaa lisää 5 euroa kuukaudessa, kun oma palkkionne taaskin kertaheitolla nousi 200 euroa. Teillä täytyy olla hurskas luulo omasta yli-ihmisyydestänne. Olette siis monen tavallisen ihmisen väärttejä! Tarvitsetteko todella semmoiset rahamäärät elämiseenne?

Älkää verratko palkkioitanne muitten maitten palkkioihin, vaan oman maan pieniin palkkoihin, joilla ihmisten täytyy sinnitellä!

Kaikillahan meillä on suurin piirtein samat tarpeet: katto pään päälle, vaatteita ja ruokaa, niin kuin tiedätte. Huvitteluun eivät pienet palkat ja eläkkeet riitä, eivät aina edes kaikkein välttämättömimpäänkään.

Minkähän takia tunku kansanedustajan hommaan on kova? Kun mietin miettimästä päästyäni tätä rahamäärien epäsuhtaista jakautumista, olen tullut siihen loppupäätelmään, että te halveksitte tavallisia köyhiä ihmisiä ja heidän hätäänsä. Teidän välinpitämättömyytenne on kauhistava. Lehmäni ei ole ojassa. Minulla on velaton koti, voin ostaa mekon milloin tahansa, ruokaakin näyttää riittäneen, lapset on kasvatettu jne. Mukaani en saa täältä mitään. Kateuttaniko siis kirjoitan?

Lihavahko opettajatar

Hämeenlinna

Menot