Uutiset

Katuman mollaamisen voi vihdoinkin lopettaa

Me täällä Katumalla olemme taas törmänneet asuinalueemme maineeseen, jota pääasiassa ulkopuoliset ylläpitävät. Nämä ulkopuoliset ovat viime viikkojen aikana olleet asunnonvälittäjät, jotka tätä hehkuttavat. Mielestämme kyse on ammattitaidon puutteesta.

Yksi Hämeenlinnan kaupunginosista oli vuosikymmeniä sitten oikea paheiden pesä, viinatrokareiden ja pahantekijöiden lymypaikka, mutta nykyisin se on kaupungin parhaimpia ja arvostetuimpia asuinalueita.

Katumalla on luonto lähellä, hyvät lenkkeilymaastot ja lämpimänä kesänä voi uimapuvussa pyyhe olalla kävellä rantaan ja pulahtaa virkistävään veteen. Missä muualla sen voi kaupunkialueella tehdä?

Melkein ikkunastaan voi katsella, kuinka sorsat ja lokit hoitavat pesueitaan. Keväällä järven avauduttua kuuluu kuikan upea huuto. Vuosi vuoden jälkeen se on yhtä vaikuttavaa kuultavaa.

Täällä on paljon maahanmuuttajia, mutta sovussa olemme pysyneet ja annamme kaikkien nauttia alueen kauneudesta ja rauhallisuudesta.

Toivomuksemme alueen asukkaina onkin että, alussa mainitut ulkopuoliset jatkossa puhuisivat Katuman maineen tämän päivän tilanteesta eikä 20-25 vuotta sitten tapahtuneista asioista.

Tutustukaa Katumaan ja heittäkää negatiiviset asenteenne lopultakin romukoppaan.

Katuman aamu-uintiporukka

Hämeenlinna

Päivän lehti

6.4.2020