fbpx
Uutiset

Kauneusleikkauksesta ei puhuta

Jos joidenkin ammatinharjoittajien vaimoilla on ongelmia, niin plastiikkakirurgien puolisoilla. Ensinnäkin he joutuvat tarkkaan syyniin, kun naapurit ja muut tuttavat tarkastelevat, onko vaimo ollut miehen leikkuulaudalla.

Tampereen Mehiläisessä työskentelevän plastiikkakirurgin vaimo paljasti Me Naisten haastattelussa, ettei hän kerro yleensä uusille tuttaville, mitä mies tekee. Hän sanoo aviomiehensä olevan kirurgi tai lääkäri. Sana plastiikka jätetään pois, koska se aiheuttaa “katseita”.

Plastiikkakirurgien vaimoilla on myös toinen ongelma. Vaimot eivät ole päässeet sinuiksi sen tosiasian kanssa, että heidän naamavärkkiään tarkkaillaan. Sen sijaan, että he sanoisivat suoraan, onko leikelty vai ei, jokainen kolmesta haastatellusta plastiikkakirurgin vaimosta kieltäytyy vastaamaan kysymykseen. Sen jokainen kuitenkin myöntää, että he ovat “jossakin” elämänsä vaiheessa valmiita miehensä leikkauspöydälle. Kun se on vielä heille niin edullistakin.

Plastiikkakirurgia on Suomessa tabu samalla tavalla kuin miesgynekologit. Plastiikkakirurgit ovat julmia, moraalittomia rahastajia, vaikka korjaavatkin lapsien hörökorvia ja kolarin runtelemia kasvoja. Miesgynekologit ovat perverssejä alapään tirkistelijöitä, jotka sattuvat vaan siinä samalla auttamaan maailmaan pari lasta.

Eikä ihme, että plastiikkakirurgia pysyy tabuna. Julkisuuteen pyrkivät typykät tulevat esittelemään lehtien palstoille silikonejaan, kun eivät muuta sanottavaa keksi. Samalla kaikki kauneusleikkauksessa käyneet naiset leimataan bimboiksi, turhamaisiksi ämmiksi, vaikka leikkauksen taustalla olisi oikea ongelma.

Nainen on saattanut kärsiä luomien roikkumisesta koko ikänsä ja kun 50-vuotiaana korjauttaa väsyneen katseensa, ei siitä kehtaa puhua, koska leimataan silikonimissiksi.

Kukaan ei uskalla myöskään sanoa, kuinka rintojen pienennysleikkaus pelasti elämän. Jälleen voi urheilla, kun H-kupin tissit eivät keinahtele olkapäältä toiselle.

Kauneusleikkauksia pidetään vain naiivien naisten turhamaisuutena. Eiväthän plastiikkakirurgien vaimotkaan kehtaa julkisesti kertoa, ovatko käyneet suoristamassa ryppyjä. Sallittua on visioida, mitä pitäisi ehkä tehdä, jos olisi rahaa ja pokkaa, mutta tehtyä leikkausta ei ikinä pidä myöntää.

Nyt Nelosella plastiikkakirurginen sairaala Siluetti etsii henkilöä, joka kärsii jostakin asiasta ulkonäössään.

Tämän julkisen leikkauksen jälkeen plastiikkakirurgia pysyy edelleen silikonitasolla, sillä tuskin katsojat näkevät mitään, mikä oikeasti muuttaisi leikattavan elämän. Taviksen tavallinen nenä saa viillon ja tavalliset rinnat muuttuvat kuppikokoa isommiksi ja botox pelastaa laihat huulet.

Edelleenkään piristyneen näköinen kotiäiti ei uskalla sanoa käyneensä plastiikkakirurgin pakeilla.

Menot