Uutiset

Kauppias haluaa palvella

Kauppa se on mikä kannattaa – paitsi ehkäpä jouluaaton myyntipalvelu on enemmälti lahja asiakkaille kuluneesta vuodesta.

Sinulle nimimerkki Asiaa sivusta seurannut haluan todeta, että juuri tämä aaton aukioloaika mahdollistaa hyvinkin monen perheen kauppa-asiat balanssiin.

Myynnillisesti aatto ei todellakaan ole vuoden kärkipäästä. Sitäpaitsi ensimmäiset ale-myynnit jo tulvivat hyllyille ja odottavat noutajaansa. Siinä on mainitsemasi ahneus kaukana.

Suomalainen kauppias haluaa täydestä sydämestään palvella asiakkaitaan hymyssä suin, vaikka tulisit ostamaan sen unohtuneen mantelipussin riisipuuroa varten.

Onko todella ahneutta pitää monen sadan neliön liikettä avoinna viitisen tuntia? Onkohan ihan näin, että myyjät ja kassat ovat pakotetut työstämään aaton kaupankäyntiä. Epäilen ja uskon heidän työskentelevän mielellään niin jouluaattona kuin muulloinkin pientä korvausta vastaan.

Joulupäivänä ovat kaupat kiinni ja tapaninpäivänä saavat olla pienemmät alle 400 neliöiset jälleen palvelualttiina ottamaan vastaan asikkaita. Ryysis on taattu, sillä ovathan kaupat yhden kokonaisen päivän kiinni.

Palvelu pelaa

Hämeenlinna

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic