Uutiset

Kaupunkiuutiset uudistuu synttäreiden kunniaksi

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten ensimmäisen numeron ilmestymisestä tuli perjantaina 18.3. kuluneeksi 35 vuotta.

Lauantaina ilmestyy Kaupunkiuutisten juhlanumero, jonka sivumäärä on 56. Samalla julkaistaan lehden uusi nimiö ja ulkoasu-uudistus, joka on tehty alusta loppuun omana työnä. Uudistus on Lahden muotoiluinstituutissa opiskelevan hämeenlinnalaisen Kasper Ojalan käsialaa.

Lehden toimituksessa työskentelee kolme vakituista toimittajaa ja yksi freelancer-toimittaja. Lehden ilmoitusmyynnistä vastaavat myyntipäällikkö ja kolme myyntineuvottelijaa.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten julkaisija on Hämeen Sanomat Oy, joka julkaisee lisäksi Hämeen Sanomia ja Hämeenlinnan Viikkouutisia. Hämeen Sanomien omistuksessa Kaupunkiuutiset on ollut 1980-luvun lopulta lähtien.

Kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin, ilmestyvän Kaupunkiuutisten jakelulevikki on 38 000-43 000 kappaletta. Lehden painaa Hämeen Lehtipaino ja jakaa Hämeenlinnan Jakelupalvelu.

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset aloitti toimintansa kaupungin keskustassa Palokunnankadulla. Nykyään toimitus ja ilmoitusmyynti sijaitsevat Hämeen Sanomien toimitalossa osoitteessa Vanajantie 7. (HäSa)

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic