Uutiset

Kaurialan Tähtikisojen pituushypystä luvassa kovatasoinen

Kaurialan stadionilla tänään keskiviikkona pidettävissä Tähtikisoissa nähdään myös vuoden 2005 MM-pronssimitalisti Tommi Evilä.

Pituuskilpailu on kovatasoinen, sillä Evilän haastaa ainakin SM-kolmonen Mikko Kivinen (789). Evilä venytti Kalevan kisoissa kauden parhaansa 808. Paikallisväriä tuovat nuoret Tarmon Mikael Reuna ja Janan Antti Stenholm.

Kaurialassa katsastetaan myös viidessä lajissa edustajia Suomi-Ruotsi-maaotteluun (M/N 5000m, M/N kiekko, N kolmiloikka). Mukana on kansallinen kärki ja luvassa on Kalevan kisojen uusintoja.

Vitosta juostaan tilastokärki Matti Räsäsen (13.44,46) johdolla. Kiekossa 51-vuotias tämän vuoden SM-vitonen Pertti Hynni haastaa nuoremmat. Kolmiloikassa Tarmon Jutta Ylitalo mittaa tasoaan kotimaisen kärjen kanssa.

Juoksuradalla ilta avataan 100 metrin erillä. Naisissa voittoa tavoittelee 17-vuotias Ella Räsänen, joka otti kultaa Kalevan kisoissa. Tarmolaisista vauhtiaan pääsevät testaamaan Noora Kauranen ja Anni Suokas.

Miesten alkuerissä finaalipaikkaa tavoittelevat muun muassa Hannu Ali-Huokuna (10,70) ja Nghi Tran (10,75) sekä paikallisista Janan Heikki Nieminen (11,11) ja Tarmon Sampo Kiviharju, joka myötätuulessa on alittanut 11 sekuntia.

400 ja 800 metrillä on luvassa useita kiinnostavia eriä. Hyppylajeista mukana on myös naisten seiväs ja korkeuskilpailut. Hämeenlinnalaisyleisölle esittäytyy tuore korkeuden M17-suomenmestari Tarmon Ville Koskela. Kilpailut alkavat kello 18. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic