Uutiset

Keltaiselle Talolle maaseutumatkailualan tunnustus

Suomen maaseutumatkailuyrittäjät (SMMY) ry on myöntänyt pälkäneläisen Keltaisen Talon yrittäjille Heli Rapatille ja Sari Yli-Salomäelle arvostetun huomionosoituksen Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys 2011

Keltaisen Talon toiminta koostuu kolmesta päälinjasta: sisustus- ja lahjatavarakaupasta, kahvilasta, jossa tarjoillaan omassa keittiössä valmistettuja leivonnaisia ja yläkerran Bed & Breakfast -tyylin vierashuoneista. Keltaisen Talon aamiaismajoitus on helposti myös ulkomaisten matkailijoiden saatavilla, sillä se on valittu eurooppalaisille matkailijoille markkinoitavan Travel & Stay Cheque -ohjelman Romantic Getaway -kohteeksi.

Lisäksi Keltainen Talo vastaa Pälkäneen kunnan matkailuinfopisteestä.

Pälkäneen Rauniokirkon kupeessa, vilkkaan Lahti-Tampere-tien varrella sijaitsevan tunnelmallisen Keltaisen Talon kesäkausi avataan perjantaina 1. huhtikuuta kello 11.

Uudenlainen yhdistelmä vähittäiskauppaa ja palveluita

Suomen maaseutumatkailuyhdistyksen hallitus painotti valintaperusteissaan erityisesti sitä, että Keltainen Talo edustaa uutta ajattelua maaseutumatkailun kentässä.

-Heli Rapatti ja Sari Yli-Salomäki ovat kehittäneet Keltaisesta Talosta eri toimintamuotoja sisältävän konseptin, joka poikkeaa raikkaasti perinteisestä, mökkimajoitukseen nojaavasta
maaseutumatkailuyrittämisestä, toteaa SMMY:n puheenjohtaja Virpi Kivinen.

-Lähdimme vuonna 2007 rakentamaan yritystä, jossa meidän molempien vahvuudet tulevat hyödynnettyä ja joka sopii Suomen maaseudulle, kertoo toimitusjohtaja Sari Yli-Salomäki.

-Jo ensimmäisen sesongin, eli Tunnelmien joulukaupan suosio vuonna 2007 osoitti, että olimme oikeilla jäljillä. Olemme iloisia, että pieteetillä ja suurella sydämellä tekemämme työ on huomattu ja toivomme, että se kannustaa muitakin yrittäjiä omaperäisten ideoiden toteuttamisessa.

Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -palkinto jaettiin nyt neljättä kertaa. Tunnustuspalkinnon myötä SMMY pyrkii rohkaisemaan nuoria jatkamaan ja kehittämään maaseutumatkailua. (HäSa)

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic