Uutiset

Kennedyn Marilynilta saama Rolex huutokaupattiin

Marilyn Monroen presidentti John F. Kennedylle tiettävästi antama rannekello on huutokaupattu 120 000 dollarin hinnalla.
Kultaiseen Rolexiin on kaiverrettu: ”Jack, rakkaudella kuten aina, Marilyn” sekä päivämäärä 29. toukokuuta 1962. Kennedy syntyi 29. toukokuuta 1917.

Monroen uskotaan antaneen kellon Kennedylle tämän avustajan Kenneth O’Donnellin kautta. Nähdessään kellon Kennedy käski avustajaansa hävittämään lahjan, huutokaupan järjestäjä Bill
Panagopoulos kertoi.

Kellon osti Yhdysvaltain itärannikolla asuva yksityinen keräilijä, jonka nimeä ei paljastettu.

STT

Michael J. Fox palaa televisioon

Yhdysvaltalainen näyttelijä Michael J. Fox palaa televisioon. Fox vierailee ABC-kanavan oikeussarjan Boston Legalin kolmessa jaksossa.

Fox, 44, jätti tv-sarja Spin Cityn viisi vuotta sitten, koska kärsii Parkinsonin taudista. Sen jälkeen hän on näytellyt harvakseltaan ja tehnyt vain muutamia lyhyitä vierailuja tv-sarjoihin.

Poikamainen näyttelijä ponnahti kuuluisuuteen 1980-luvulla elokuvassa Paluu tulevaisuuteen.

STT

Yhdysvalloissa jännitetään kaikkien aikojen lottopotin arvontaa

Yhdysvalloissa odotetaan jännityksellä kaikkien aikojen lottopotin arvontaa.

Myöhään keskiviikkoiltana paikallista aikaa arvottava potti on 340 miljoonaa dollaria eli 284 miljoonaa euroa. Se on maan historian suurin lottoarvonnan jättipotti.

Mikäli kukaan ei saa keskiviikkona oikein loton kuutta numeroa, lauantaina arvottavaan pottiin lisätään vielä 25 miljoonaa dollaria. Voittaja voi valita, maksetaanko koko summa kerralla vai erissä seuraavien 29 vuoden ajan.

Todennäköisyys voittaa jättipotti on yksi 146 miljoonasta.

STT

Päivän lehti

28.1.2020