Uutiset

Kenraaliharjoitus meni nappiin

Salibandyn miesten Divariin valmistautuva Hämeenlinnan Steelers otti kovan päänahan vyölleen, kun se kaatoi kenraaliharjoituksessaan 11-kertaisen Suomen mestarin, helsinkiläisen SSV:n 12–6 (4–1, 2–2, 6–3)

Steelers ei kunnioittanut nimekästä vastustajaansa pätkääkään. Se oli liikkeellä hyvällä jalalla ja viimeisteli maaleja murhaavalla teholla. Etenkin vastahyökkäyspelaaminen onnistui kotijoukkueelta perjantai-iltana nappiin.

Steelers myös puolusti tiiviisti ja nöyrästi. Sen sai kokea myös salibandyliigan kolminkertainen maalikuningas Juho Järvinen, joka voitti kaksi titteleistään Steelersin edeltäjässä FT Trackersissa.

– Oli todella hienoa tulla tänne uuteen halliin pelaamaan. Tämä oli viimeinen harjoituspeli myös meille ennen sarjan alkua. Tiesimme sen, että Steelers on aina vaarallinen vastustaja. Kaveri pelasi hyvin. Heille kaikki kunnia. Toivottavasti Steelers tulee nopeasti liigaan.

– Täytyy myöntää, että Vahtokarin Jaska otti aikamoisia torjuntoja maalillaan. Hän näyttää olevan todella hyvässä tikissä. Yritin hakata enemmänkin kuin yhden maalin, mutta Steelers puolusti tänään hyvin, jakoi 32-vuotias vuoden 2008 maailmanmestari kehuja täysin ansaitusti Steelersille.

 Kaimat kehuivat kilpaa

 Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen vastasi sukunimikaimalleen joukkueensa saamiin kehuihin.

– Ottelupalaverissa puhuimme, että jos Juho pidetään alle kolmen maalin, olemme vahvoilla. Onneksi hän teki tänään paikoistaan vain yhden. Hän on huikea ukko.

 Järvinen oli hieman yllättynyt murskalukemista, jotka toivat joukkueelle uskoa tulevaan.

– En kyllä odottanut tällaista tulosta. Huilasimme kovan treeniviikon jälkeen hieman ja saimme sitä kautta joukkueen melko kovaan lentoon. Tämä on hieno viesti meille valmentajille, että olemme oikealla polulla.

 Viikon päästä lauantaina sarja-avauksessa Steelersillä on vastassa Juho Järvisen kasvattajaseura Lammin Salibandy. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic