Uutiset

Kerho avasi kauden tappiolla Rovaniemellä

Hämeenlinnan Pallokerhon liigajoukkue pääsi tositoimiin kaukalossa tiistaina Rovaniemellä käynnistyneessä harjoitusturnauksessa. Syyskuun 12. päivänä käynnistyvään Liigan valmistautuva HPK hävisi ensimmäisessä harjoitusottelussaan moskovalaiselle KHL-joukkueelle TsSKA:lle maalein 4–1 (1–1, 2–1, 1–0).

HPK:n ainoan maalin teki avauserässä ykkösketjun laitahyökkääjä Eero Somervuori (syöttäjät Tuomas Vänttinen ja Jyri Niemi).

– Ensimmäinen erä oli meiltä myös parasta kiekkoa. Pelirohkeus ja nopeus eivät enää sitten ottelun lopussa riittäneet vastaamaan TsSKA:n menoon, myönsi Kerhon päävalmentaja Pasi Arvonen.

Arvonen oli kuitenkin kohtuullisen tyytyväinen koko miehistönsä peliin.

– Ei vain viiden jääharjoituksen jälkeen voi vielä vetää mitään suuria johtopäätöksiä pelistä. Ei edes uusien miesten taidoista

– Tärkeää oli, että pääsemme aloittamaan kauden kovaa KHL-joukkuetta vastaan ja totuttelemme täysivauhtiseen peliin. Kohtaamme TsSKA:n leirimme yhteydessä pelattavassa turnauksessa myös keskiviikkona. Tuolloin muutamme hieman myös miehitystä, ja kaukaloon pääsevät myös juniorit, Arvonen suunnitteli.

HPK:n kentälliset tiistain TsSKA-ottelussa: Tuomas Vänttinen–Marek Viedensky–Eero Somervuori, Aleksi Laakso–Juuso Vainio, Jesse Saarinen–Juhani Jasu–Joonas Vihko, Antti Bruun–Petteri Nikkilä, Nicolas Ritz–Otto Paajanen–Juha Koivisto, Ossi-Petteri Grönholm–Jyri Niemi, Saku Salminen–Toni Jalo–Jere Laine, Joni Tuulola. Maalivahti Joni Myllykoski. (HäSa)

Asiasanat

Menot