Uutiset

Kerho on kiinni …cupin välieräpaikassa

Hämeenlinnan Pallokerhon naisten joukkue pääsee pikkuhiljaa vauhtiin myös Suomen cupin otteluissa. Joukkue kukisti Säkylässä pelattavan puolivälieräturnauksen lauantain ottelussaan Pieksämäki Volleyn eräluvuin 3–1.

Kerho paransi peliään perjantaina LP Kangasalaa vastaan käydystä ottelusta, mutta vieläkään joukkueen meno ei tyydyttänyt päävalmentaja Kai Steniusta.

– Hyvää tänään oli se, että nyt välieräpaikka on omissa käsissä. Huonoa oli taas se, että olemme ihan liikaa vahvan yleispelaajamme Marina Skenderin varassa. Hei kun Marina otetaan vaihtoon, pelimme repsahtaa. Hänelle ei näytä löytyvän korvaajaa, Stenius harmitteli.

Iida Paananen…onnistui

Kroatialainen Skender oli kentän hahmo lauantaina. Hän ylsi hurjiin tehoihin 32/+25. Myös kaksi erää passarina pelannut nuori Iida Paananen sai valmentajansa kehut.

– Iida tuli peliin mukaan todella pirteästi. Hänen passeistaan saimme pelimme pyörimään hyvin, Stenius muisteli.

HPK:lle jäi parannettavaa etenkin torjuntapeliin.

– Meiltä jäi torjumatta 25 pistettä. Puolustuspeliä pitää kyllä pystyä parantamaan reilusti. Voitto oli tietenkin mukava asia tiukassa ottelussa, mutta ihan liian ailahtelevaa pelimme on edelleen, Stenius kuvaili.

Pieksämäki Volleyn paras pelaaja oli hakkuri Quincy Verdin, jolle kirjattiin ottelun toiseksi parhaat pisteet (21/+6).

HPK päättää Säkylän cup-turnauksen sunnuntain ottelulla Liiga-Euraa vastaan. Liiga-Eura hävisi Säkylän lohkon iltaottelussa LP Kangasalalle erin 3–2 (26–24, 16–25, 25–20, 18–25, 15–7.

Salossa pelatussa toisen puolivälierälohkon ottelussa Oriveden Ponnistus voitti Woman Volleyn erin 3–2 (25–20, 15–25, 25–17, 20–25, 15–7.

Säkylän ja Salon lohkojen kaksi parasta joukkuetta selvittävät tiensä Suomen cupin välieriin. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic