fbpx
Uutiset

Kerho on tahkonnut pisteitä pirteällä pelillä

HPK:n liigajoukkue on yltynyt vahvaan menoon runkosarjan lähestyessä loppuaan. Kolmen ottelun voittoputkessa etenevä Kerho jatkaa taisteluaan sarjan tyvipään sijoituksista kohtaamalla perjantaina kotikaukalossaan sarjakolmosen Tampereen Tapparan.

Päävalmentaja Olli Salo on saanut viime viikkoina kovasti uudistuneesta miehistöstään paljon irti, eikä olisi mikään ihme, vaikka perjantainakin kaukalossa juhlisivat oranssipaidat.

– Joukkue on kyllä pelannut viime aikoina pirteästi. Hyvällä kiekollisella pelillä ja myös ylivoimapelin paranemisella on tullut myös tulosta.

– Tapparaa vastaan pakettimme pitää pysyä entistäkin tiiviimpänä ja kaikkien pitää pelata fiksusti. Nyt ei parane esimerkiksi lähteä alivoimissa hyökkäämään tyhmästi. Vastustaja kuuluu mestarisuosikkeihin, on erittäin kokenut ja pelaa organisoidusti, Salo muistuttaa.

Hyökkääjä Joona Karevaara oli keskiviikon voittoisan Blues-ottelun onnistujia. Kauden avausmaalinsa iskenyt Karevaara uskoo rennon menon sopivan Kerholle.

– Pelisysteemimme on nyt myös jollain lailla selkeämpi. Virheitä ei tarvitse pelätä koko ajan, ja sillä lailla näyttää tulevan myös onnistumisia. Liigajoukkueessa näytönpaikan saaneet nuoret pelaajat ovat rohkeita kiekon kanssa ja se on tuonut uutta ilmettä koko joukkueen peliin. Liian rennosti emme ole kuitenkaan edenneet, vaan koko ajan olemme painelleet ihan täysillä, Karevaara korostaa.

Myös päävalmentaja Salo muistuttaa Kerhon tehneen koko ajan töitä tosissaan.

– Ei peli ole parantunut pelkästään millään rennolla menolla. Koko ajan yritetään ihan täysillä, mutta nuoret ja ennakkoluulottomat pelaajat ovat tuoneet joukkueeseen omia vahvuuksiaan ja sitä kautta olemme saaneet lisää energiaa koko miehistöön, Salo sanoo. HäSa

Asiasanat

Menot