Uutiset

Kerholla kolmen ottelun viikko ennen taukoa

Hämeenlinnan Pallokerho jatkaa SM-liigaa kohtaamalla tänään Rinkelinmäellä KalPan. Ennen joulutaukoa Kerholla on tiiviin viikon ohjelmassa myös ottelut Lukkoa ja Tapparaa vastaan. Raumalaiset saapuvat perjantaina Hämeenlinnaan ja Tapparan HPK kohtaa heti perään lauantaina Tampereella.

Kerhon valmentajatiimiin kuuluva Pasi Arvonen odottelee joukkueeltaan vahvaa esitystä tämäniltaisessa KalPa-ottelussa. Alkutahdit ottelulle lyötiin jo lauantain voitokkaassa Tampereen ottelussa Ilvestä vastaan.
-Kolme pistettä oli mukava saalis, mutta pelimme ei ollut vielä missään nimessä kuosissaan. Taisteluilme oli kuitenkin hyvä, ja samalla sykkeellä lähdemme myös KalPaa vastaan, Arvonen suunnittelee.

HPK:n rivit harvenivat jälleen lauantain ottelussa. Aivotärähdyksen saanut hyökkääjä Jaakko Turtiainen ja alakroppaansa telonut puolustaja Jukka Laamanen puuttuvat vahvuudesta.
-Turtiainen menee lisätutkimuksiin tiistaina ja tuolloin selviää kuinka kauan hän huilaa. Laamanen on näillä näkymin toipilaana ennen joulua pelattavat kolme matsia. Turtiaisen paikalle tulee Jyrki Louhi ja pakkikaartia täydentää Aleksi Holmberg, Arvonen kertoo.

Myös Kaspars Saulietis ja Lauri Kärmeniemi kokivat kovia lauantaina. Molemmat ovat kuitenkin tänään pelikunnossa.
Rinkelinmäellä viritytään tiistaina myös jo joulutunnelmiin, sillä HPK tarjoaa yleisölleen piparikahvit.

Laakkonen puhuttaa

KalPa on pelannut viime aikoina alavireisesti. Kuopiolaisilla on takanaan neljän tappion putki ja joukkuehenkikin alkaa olla jo koetuksella.

Muun muassa hyökkääjä Janne Laakkonen on saanut tarpeekseen KalPasta. Veikkaaja-lehden mukaan Laakkonen olisi halukas palaamaan viime kauden seuraansa HPK:oon.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on tietoinen Laakkosen tilanteesta, mutta ainakaan näillä näkymin mies ei ole siirtymässä Kerhoon.
-Totta kai HPK seuraa tilannetta ja pohdimme asiaa, jos yhteydenottoja tulee. Tässä vaiheessahan Laakkosella on edelleen sopimus KalPan kanssa, Korpela muistuttaa. (HäSa)

Päivän lehti

7.6.2020