Uutiset

Kerholla maalijuhlat Rovaniemellä

Hämeenlinnan Pallokerho päätti leirirupeamansa Rovaniemellä voitokkaasti, kun joukkue kaatoi torstain harjoitusottelussa Rovaniemen Kiekon. Mestikseen vastikään noussut RoKi joutui taipumaan Kerhon käsittelyssä Lappi Areenassa lopulta maalein 8–2.

Jääkiekon Liiga-kauteen valmistautuva HPK onnistui ottelussa maalinteossa laajalla rintamalla. Kaksi maalia HPK:lle viimeistelivät Joona Karevaara, Eetu-Ville Arkiomaa ja Peter LeBlanc. Muista osumista vastasivat Heikki Liedes ja Otto Paajanen.

Kristian Järvinen oli torstaina vuorossa Kerhon maalinsuulla ja torjui ottelussa yhteensä 18 kertaa.

Suuri maalimäärä miellytti päävalmentaja Pasi Arvosta.

– Tänään tuli hyvä voitto ja kahdeksan maalia tietysti lämmittää mieltä. Pelissä näkyi tietysti tämän viikon rasitus, sillä olemme menneet kovaa, Arvonen sanoi.

Torstaina ensiesiintymisensä Kerhon liigajoukkueessa tekivät A-nuorissa viime kaudella pelanneet Santeri Vuoti, Miro Ruokonen ja Julius Valtonen. Arvosen mielestä nuoriso-osasto onnistui ottelussa hyvin, mutta parannettavaakin jäi.

– Tässä pelissä meillä oli monta nuorta pelaajaa, joiden otteita oli hyvä verrata Mestis-tasoon. Poikien pitäisi vielä enemmän näyttää, että he haluavat pelata Liigassa. Nyt oli vielä vähän sellaista ujostelua.

Arvosen mukaan leireily Rovaniemellä palveli hyvin valmistautumisessa pian alkavaan kauteen.

– Vaihtuvuus on ollut iso ja nyt olemme saaneet olla yhdessä, tutustua toisiimme sekä käydä läpi pelillisiä asioita. Töitä tulee oman pelin kanssa olemaan vielä ennen kauden alkua.

Ensi viikolla HPK pelaa kauden ensimmäiset kotiottelunsa SSAB-turnauksessa. häsa

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020