Uutiset

Kerholle uusi puolustaja ja maalivahti

Jääkiekon Liigassa hyvin kauden aloittanut HPK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Richard Stehlíkin kanssa. Sopimus sisältää kolmen viikon try out -jakson.

Stehlík on kokenut 32-vuotias kiekkoilija, joka on vuosia kuulunut Slovakian maajoukkuemiehistöön. Raamikas (195-senttinen ja 109-kiloinen) Stehlík on pelannut tällä kaudella Slovakiassa HK 32 Liptovsky Mikulasin riveissä yhdeksän ottelua.

– Richard tuo paljon kokemusta meidän nuoreen puolustukseemme ja hän pystyy vahvaan kiekolliseen peliin. Hän on myös erittäin vahva oman pään puolustustilanteissa, kuvailee HPK Liiga oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

HPK on hankkinut myös uuden maalivahdin. Rauman Lukossa pelannut Antti Karjalainen vahvistaa Kerhon veskariosastoa. Karjalainen siirtyy HPK:n paitaan loppukaudeksi vuokrasopimuksella.

21-vuotias Karjalainen on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua Liigaa Lukossa.

– Karjalaisella on hyvä tulevaisuus edessään ja hän on jo nyt osoittanut kypsyytensä hyvään peliin Liigassa. Hän tulee tukemaan Emil Larmia, joka jatkaa meidän vahvana ykkösmaalivahtina. Antin sopimus mahdollistaa myös Fredrik Grønstrandin siirtymisen A-nuorten liigajoukkueeseen, joka on hänelle hyvä paikka kehittyä, kertoo toimitusjohtaja Toivanen.

Sekä Stehlík että Karjalainen liittyvät Kerhon joukkueeseen maanantaina.

Asiasanat

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic