Uutiset

Kerhon A-nuoret sarjakärkeen

HPK:n A-nuorten liigajoukkue jatkaa vahvaa menoaan. Lauantaina joukkue juhli jo seitsemättä perättäistä voittoaan kukistamalla Espoossa Bluesin maalein 7–5 (0–3, 4–1, 3–1).

Kärkiottelun tiesi myös sitä, että Kerho nousi sarjataulukon kärkeen ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Kerhon peli pätki sunnuntaina vain avauserässä. Toiseen erään joukkue tuli hyvällä sykkeellä ja siirtyi ottelussa kuskin paikalle.

– Avauserä oli vielä tosi uninen, mutta sitten alkoi tapahtua. Meillä oli toisen erän alussa 5–6 paikkaa, joista emme vielä saaneet maaleja. Pojilla oli kuitenkin kova luotto tekemiseensä ja se tuotti tällä kertaa tulosta, kertoi Kerhon päävalmentaja Matti Tiilikainen.

Miku Ronkainen (2+0), Eemeli Jeskanen (1+1), Paavo Tyni (1+1), Tommi Harainen, Niilo-Kustaa Määttä ja Niko Lahtinen iskivät Kerhon maalit. Syöttötilastojaan kaunistelivat puolestaan Jimi Jalonen (0+2), Harri Kainulainen (0+2), Jaakko Kuusisto, Otto Latvala, Niklas Helin, Olli Maansaari ja maalivahti Fredrik Grønstrand.

HPK:n maalissa aloittanut Ukko-Pekka Luukkonen ennätti torjua vajaassa 11 minuutissa seitsemän kertaa. Hän luisteli kuitenkin 0–3-tilanteessa vaihtoon ja ottelun lopun Kerhon maalia vartoi Fredrik Grønstrand (21 torjuntaa).

HPK jatkaa A-nuorten liigaa perjantaina kohtaamalla kotikaukalossaan Tampereen Ilveksen.

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic