Uutiset

Kerhon A-nuorilla pyyhkii hyvin Vaasassa

Hämeenlinnan Pallokerho jatkaa hyviä esityksiään viikonvaihteessa Vaasassa pelattavassa A-nuorten liigaturnauksessa. Perjantaina Sportin niukasti voittanut Kerho löi lauantaina lisää pökköä pesään ja nappasi makean 5–2 (2–0, 0–1, 3–1) -voiton Oulun Kärpistä.

HPK kunnostautui Kärppien kaadossa koko joukkueen voimalla. Peli pyöri hyvin ja maalipaikat hyödynnettiin varmasti. Päävalmentaja Olli Salo muistutti, että vastassa oli kaiken lisäksi sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutua ryhmä.

– Koko joukkue pelasi ihan huikean ottelun. Ei voi muuta kuin ihastella. Kaikki jätkät olivat tosissaan hommissa ja jälki oli sen mukaista, Salo kehui.

Miro Ruokonen (2+0), Julius Valtonen (2+0) ja Harri Kainulainen (1+0) tekivät HPK:n maalit. Mikko Saikkonen (0+2), Tommi Harainen (0+2), Ville-Oskari Heikkilä (0+2), Santeri Vuoti, Patrik Virta ja Sameli Ventelä puolestaan kartuttivat syöttötilejään.

HPK:n maalissa hyvän ottelun pelannut Joonas Toivonen torjui 37 kertaa.

– Joonas pelasi todella vahvan matsin. Töitä hänellä nimittäin piisasi aika paljon, Salo sanoi.

Kärppien maalissa 5–1-tilanteeseen saakka pelannut Niko Palsola puuttui peliin 14 kertaa. Ottelun lopun oululaisten maalia vartioinut Severi Isokangas kirjautti kuusi torjuntaa.

HPK päättää Vaasan turnauksen kohtaamalla sunnuntaina joensuulaisen Jokipojat. (HäSa)

Asiasanat

Menot