fbpx
Uutiset

Kerhon A-nuorille kylmää kyytiä

HPK:n A-nuorten jääkiekkojoukkue ei saanut peliään sujumaan keskiviikkona Tampereella pelatussa nuorten liigan ottelussa Tapparaa vastaan. Kotijoukkue oli jo 5–0-johdossa 23 minuutin pelin jälkeen ja nappasi lopulta voittopisteet selvin numeroin 8–2 (3–0, 2–1, 3–1).

Kerhon päävalmentaja Matti Tiilikainen ei selitellyt vaisun esityksen jälkeen. Tiilikaisen mukaan joukkue oli Tapparaa jäljessä pelin kaikilla alueilla.

– Kyllä tämä oli meiltä todella huono esitys. Joukkueen ilme ei ole nyt raikkaimmasta päästä. Nyt pitää kurssi saada pian taas oikeaan suuntaan ja sehän onnistuu vain työnteolla, Tiilikainen muistutti.

Tommi Harainen ja Juuso Hämäläinen tekivät hämeenlinnalaisten maalit. Syöttötilastojaan korjailivat puolestaan Jimi Jalonen, Mikko Saikkonen, Joonas Uimonen ja Samuel Argillander.

HPK:n maalissa aloittanut Dominik Salama sai tarpeekseen pelistä avauserän jälkeen. Salama ennätti torjua viisi kertaa ja kolme kertaa kiekko livahti veskarin taakse. Ottelun lopun Kerhon maalivahtina urakoinut Henri Viitala torjui 12 kertaa.

Tapparan maalivahdille Kimmo Rautiaiselle kertyi 17 torjuntaa. HäSa

Asiasanat

Menot