Uutiset

Kerhon A-nuorille maalin tappio Vaasassa

HPK:n A-nuorten liigajoukkue iski vastustajan maaliin kuusi maalia, mutta ei silti voittanut sunnuntain otteluaan Vaasassa. Kotijoukkue Sport tälläsi maalipaikoistaan yhden osuman enemmän ja voitti ottelun numeroin 7–6 (1–2, 2–1, 4–3).

HPK:n synkät hetket osuivat pelissä kolmannen erän alkuun ja loppuun. Erän alussa Sport iski vajaassa viidessä minuutissa kolme maalia ja karkasi 6–4-johtoon. HPK kiri kuitenkin Sportin johdon kiinni Eetu Mobergin ja Patrik Virran maaleilla, mutta reilu pari minuuttia ennen pelin loppua Sport teki voittomaalinsa.

– Kyllä maalein hinta omassa päässä oli tänään aika kova. Me olimme kuitenkin koko sielullamme pelissä mukana ja puristimme vielä hyvin rinnalle ennen kuin taas helähti. Sportin voittomaali oli vielä kuolleen kulman osuma, jollaista ei saisi tulla, harmitteli HPK:n päävalmentaja Olli Salo.

HPK ei onnistunut sunnuntaina varsinkaan puolustuspelissään. Maalivahti Juuso kannelkaan ei yltänyt lauantain Kärpät-ottelun tasolle.

Julius Valtonen (2+2), Ismo Nikkinen, Matias Haaranen, Eetu Moberg ja Patrik Virta (1+3) tekivät HPK:n maalit. Syöttöpinnoja saalistivat puolestaan Joni Tuulola (0+2), Teemu Karjalainen, Niko Lahtinen, Sameli Ventelä ja Jesse Espo.

Maalivahti Kannel torjui 17 kertaa. Sportin veskarille Jean Aurenille kertyi 32 torjuntaa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic