Uutiset

Kerhon A taipui KalPan käsittelyssä

Hämeenlinnan Pallokerhon A-nuoret kärsivät lauantaina kotitappion kuopiolaiselle KalPalle nuorten SM-liigassa. KalPa otti 4-1 (1-0, 1-1, 2-0) -voiton kypärätempun iskeneen Henri Ikosen (3+1) johdolla.

Ikonen kuritti kerholaisia ensimmäisen avauserän puolenvälin jälkeen. Syöttöpisteen saalistivat Juuso Riikola ja Eero Rautiainen. Kerho tuli tasoihin toisessa erässä, kun joukkueen paras viisikko tasoitti ylivoimalla. Jussi Korvakangas ja Marko Rairama pelasivat kiekon maalinedustalle, josta Anton Ollikainen ohjasi kiekon Eero Rautiaisen ohi.

KalPa teki voittomaalin vielä toisen erän aikana ja jälleen asialla oli Ikonen, joka onnistui Toni Kallelan (1+1) ja Tuomas Ollin esityön jälkeen (0+3). Ikonen maalasi vielä kolmannessa erässä ylivoimalla ennen kuin Toni Kallela sinetöi siirretyn rangaistuksen aikana loppunumerot 4-1:een.

HPK:n päävalmentaja Olli Salo harmitteli tappiota.

-Peli oli tarkkaa, mutta meillä ei pysynyt paketti koko aikaa kasassa. Sen jälkeen tuli virheitä ja vastustaja rokotti niistä. Meiltä puuttuu pelistä rentous, ja puristamme mailaa liian paljon. Pelasimme alkukaudesta paljon rennommin. Kiekko liikkui paremmin, mutta nyt oma peli on vähän hajonnut, Salo kommentoi.

Kerho jatkaa nuorten SM-liigaa sunnuntaina Pelicansin vieraana. (HäSa)