Uutiset

Kerhon A:n pelit jatkuvat Ilveksen kotikaukalossa

Hämeenlinnan Pallokerhon A-nuorten jääkiekkojoukkueella on edessään seuraava askel nuorten liigan pudotuspeleissä. Joukkue pelaa nuorten liigan välierien ensimmäisen ottelunsa Ilvestä vastaan pitkäperjantaina Tampereella kello 13 ja otteluparin toinen kamppailu on vuorossa lauantaina Ritariareenassa kello 17. Jos voitot ovat tasan Hämeenlinnan ottelun jälkeen, ratkaistaan finaaleihin menijä pääsisäismaanantaina Tampereella.

Matti Tiilikaisen joukkueella on ollut koko alkuviikko aikaa valmistautua Ilveksen kohtaamiseen. Joukkue lähetti runkosarjan voittajan Jokerit kesälomille viime viikonvaihteessa ja heti puolivälierien jälkeen katseet siirrettiin perjantain peliin.

– Lähdemme Tampereelle erittäin hyvillä fiiliksillä. Olemme ennättäneet levätä ja harjoitella juuri sopivasti ja koko joukkue uhkuu taas kovia pelihaluja, Tiilikainen kertoo.

HPK:lla on takanaan tasaiset villi kortti -kierroksen ja puolivälierien ottelut. Samanlaisena Tiilikainen uskoo menon jatkuvan välierissäkin.

– Maalin pelejä odottelemme jatkossakin, mutta onneksi meillä on tänä keväänä riittävästi kokemusta tiukoista väännöistä. Ilves on vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen joukkue, joka teki toiseksi eniten maaleja runkosarjassa. Luvassa on siis kovaa vääntöä runkosarjan nelosta vastaan, mutta periksi ei anneta tuumaakaan, Tiilikainen lupaa.

HPK matkustaa Tampereelle lähes täydellä kokoonpanollaan.

– Kaikki viime sunnuntain kotiottelussa Jokereita vastaan pelanneet pojat ovat mukana. Tällin ensimmäisessä Jokereiden kohtaamisessa saanut hyökkääjä Teemu Karjalainen siis vain puuttuu rosterista, päävalmentaja Tiilikainen sanoo.

A-nuorten liigan toinen välieräpari on Blues–KalPa. Otteluparin ensimmäinen ottelu pelataan Espoossa pitkäperjantaina kello 14.

Asiasanat