Uutiset

Kerhon naisilla vaikeaa JYPin vieraana

Maalipaikat jäivät vähiin Hämeenlinnan Pallokerhon naisten jääkiekkojoukkueella sunnuntaisessa SM-sarjan ottelussa JYPiä vastaan. Hyökkäysten rakentelussa epäonnistunut Kerho hävisi Jyväskylässä pelatun ottelun maalein 3–0 (2–0, 0–0, 1–0).

Kerholle tuotti eniten tuskaa syöttöpeli. Päävalmentaja Tuomo Nukarin mukaan joukkue ei saanut aikaan organisoituja hyökkäyksiä.

– Tämä oli umpisurkea esitys koko joukkueelta. Syötöt eivät osuneet lapaan, ja jos osuivat, niin sitten emme saanet luotua kunnon tilanteita JYPin maalille. JYP on kyllä hyvä joukkue, mutta ei meidän olisi tarvinnut antaa näin paljon tasoitusta vastustajalle, Nukari harmitteli.

Kerho sai alivoimapelinsäkin kuntoon vasta JYPin karattua jo kahden maalin johtoon.

– Kahdessa viimeisessä erässä nollasimme sentään kaikki vastustajan jäähyt. Julia Ruoru ja Mirka-Maria Kuivikko olivat hyviä alivoimalla ja pitivät luvut siedettävinä, Nukari muisteli.

HPK:n maalissa pelannut Maija Hassinen-Sullanmaa sai urakoida sunnuntaina tosissaan. Kokenut veskari kokosi 42 torjuntaa.

– Maijalla oli ihan riittävästi hommia varsinkin alivoimissa. JYP nimittäin laukoo paikoistaan aika hanakasti, Nukari muistutti.

JYPin maalivahti Meeri Räisänen torjui 19 kertaa.

HPK saa revanssin JYPistä jo ensi lauantaina. Joukkueet kohtaavat nimittäin tuolloin Kerhon kotakaukalossa.

– Paljon pitää pelin parantua siihen mennessä, päävalmentaja Nukari pohti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

8.4.2020