Uutiset

Kerhon naisillakin kulkee mainiosti

HPK:n naiset kaatoivat vahvan esityksen jälkeen Oulun Kärpät jääkiekon SM-sarjassa 6–2 (1–1, 2–1, 3–0) ja jatkavat sarjataulukon kolmosena. Ero lauantaiseen vastustajaan venyi nyt jo yhdeksään pisteeseen.

Kerho paransi pelaamistaan erä erältä. Ottelun alussa tökkinyt maalien viimeistely unohtui loppua kohden. Pirteästi pelannut kotijoukkue pääsikin kaunistelemaan loppulukemia tehokkaan jälkimmäisen puolikkaan ansiosta.

Viime otteluihin Katja Nurmesniemen kolmen ottelun pelikiellon vuoksi uusittu kakkosketju Kristina Brown (1+0)–Riikka Noronen (0+2)–Maija Otamo (2+1) on ollut hurjassa vireessä ja oli sitä myös Kärppiä vastaan. Otamo on takonut viimeisessä kolmessa ottelussa huikeat tehot 6+3.

– Minulla on mennyt pelit ihan hyvin. Hyvien ketjukavereiden kanssa on niin helppo pelata, kun tietää missä he menevät. Riikka antaa aina hyviä syöttöjä ja Kristina luistelee todella paljon sekä näkee kentän hyvin, kehui Otamo ketjunsa pelaamista.

Kahdeksas mielessä

Tehoketjun vanavedessä maalinteossa oululaisia vastaan onnistuivat Elina Heikkinen, Susanna Tapani ja Emmi Leinonen.

Kerhon naiset jatkavat pelejään heti sunnuntaina, jolloin vastustajaksi luistelee Ilveksestä lauantaina vierasvoiton napannut KalPa.

– Tästä on hyvä jatkaa huomiseen. Otetaan siitä pelistä vielä kahdeksas voitto. Huomenna painetaan vielä täysillä. Sitten onkin kaksi viikkoa vapaata, suunnitteli Otamo. (HäSa)

Asiasanat