Uutiset

Kerhon naisille jälleen maalin tappio

Peli oli hyppysissä, mutta pisteet karkasivat. Näin voisi luonnehtia Hämeenlinnan Pallokerhon naisten taistelua Tampereen Ilveksen vieraana lauantai-iltapäivänä. Ilves voitti jääkiekon naisten SM-sarjan tasaisen ottelun Tesoman jäähallissa numeroin 3–2 (2–1, 0–0, 1–1).

Viimeinen puristus ratkaisutilanteissa jäi hämeenlinnalaisilta ottelussa puuttumaan.

– Vaihteeksi taas maalin tappio, päivitteli HPK-valmentaja Tuomo Nukari ottelun jälkeen.

Nukarin mukaan joukkueen pelissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta maalipaikkoja ei aina onnistuta käyttämään hyväksi. Varsinkin toisessa erässä Kerho pääsi ajoittain pyörittämään kiekkoa pitkiä jaksoja Ilveksen kenttäpäädyssä, mutta osumat jäivät puuttumaan.

– Kolmannessakin erässä ottelu oli ihan meidän hallussa. Teimme kuitenkin 2–3 törkeää virhettä, emmekä onnistuneet rokottamaan Ilveksen vastaavista, Nukari sanoi.

HPK:n maaleista vastasivat lauantaina Mira Huhta ja Hannah Westbrook. Lisäksi kahdesti vain tolpat säästivät tamperelaiset takaiskulta. Ottelun lopussa Kerho haki vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta yritys ei tuottanut tulosta.

– Paikat pitäisi käyttää paremmin hyväksi. Nyt meillä meni myös paljon laukauksia ohi maalin, Nukari sanoi.

Tasainen ottelu näkyi myös maalivahtien torjunnoissa, sillä sekä Kerhon maalia vartioineelle Maija Hassinen-Sullanmaalle että Ilveksen Viivi Vartialle kertyi koppeja 32 kappaletta. (HäSa)s

Asiasanat

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic