Uutiset

Kerhon Saros venyi …nollapeliin Lahdessa

Hämeenlinnan Pallokerhon maalivahti Juuse Saros oli jälleen vakuuttava keskiviikkona pelatussa A-nuorten liigan ottelussa Pelicansia vastaan. Kauden toisen nollapelinsä pelannut veskari torjui 31 kertaa ja tahditti joukkueensa 5–0 (1–0, 4–0, 0–0) -voittoon.

Selvistä numeroista huolimatta HPK ei ollut parhaimmillaan Lahdessa. Pelicans oli vaarallinen vierailija Kerhon maalilla varsinkin avauserässä.

– Tämä ei ollut missään nimessä mikään helppo peli. Pelasimme huonosti, mutta Juuse oli maalillaan onneksi jälleen kerran vahvassa vireessä, ja onnistuimme tekemään myös viisi komeaa maalia, kertasi ottelua Kerhon päävalmentaja Olli Salo.

Kerhon tehokkaimpia olivat hyökkääjät Miika Heikkilä ja Eetu-Ville Arkiomaa. Kapteeni Heikkilä teki kaksi maalia, ja Arkiomaan saalis oli maali ja kaksi syöttöä. Myös Mikko Lahtela ja Ville Huhta onnistuivat maalinteossa.

Syöttöpinnoja kirjauttivat Henri Allen (2), Ismo Nikkinen, Miika Franssila, Petteri Nikkilä ja Joona Monto.

Sarjajumbo Pelicansin maalilla kaksi ensimmäistä erää pelannut Janne Juvonen torjui kahdeksan kertaa. Päätöserässä pelikaanien veräjänvartijana urakoinut Jere Taari venyi kymmeneen torjuntaan.

Kerho nousi keskiviikon voitollaan sarjataulukossa neljänneksi. Eroa kärkeen on vain kaksi pinnaa.

HPK pelaa seuraavan kerran lauantaina Ritariareenassa. Joukkue kohtaa kello 12.45 alkavassa ottelussa Tampereen Ilveksen. (HäSa)

 

 

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic