Uutiset

Kesä ja loma!

Perinteinen koulujen päättäjäisjuhla keräsi kaikenikäisiä nuoria lauantai-illaksi Linnanpuistoon Hämeenlinnassa. Kesäloma Express -tapahtuma vietettiin aurinkoisessa, mutta koleahkossa säässä.

Elli Patoila, Elina Pietilä ja Emilia Lintunen raportoivat tulleensa puistoon tunnelman vuoksi. He päättivät juuri yhdeksännen luokan. Yläasteen päättymistä ei kuitenkaan sen erityisemmin juhlita. Kesältä odotetaan paljon.

-Tiedossa on paras kesä ikinä, Patoila sanoi.

-Aiomme olla ihan vapaalla vaan.

Eräs tyttötrio oli löytänyt tiensä aivan puistoon pystytetyn esiintymislavan eteen. Iida Vuorisella, Essi Alholla ja Carla Rossilla oli ja muutaman tunnin odotus edessään ennen oman suosikkibändin esiintymistä, mutta se ei heitä haitannut.

-On pitempiäkin aikoja odotettu, tytöt kertoivat.

Tytöt eivät aikoneet puistossa pahemmin kierrellä, vaikka monenlaista tekemistä oli tarjolla.

-Pysymme tässä, ettei vaan paikat mene!

Odotettu keikka paljastui Negativen vetämäksi.

-Bändillä on niin hyvää musiikkia, Vuorinen kertoi syitä tykästymisen takaa.

Nuorisolle riitti tapahtumassa tekemistä, sillä halukkaat pääsivät kokeilemaan vaikka sumopainia tai lehmäfutista. Puiston vetonaulaksi osoittautui ihmispallo, jonka kyytiin myös Leevi Latvaniemi, Joel Saarinen, Elias Pekarila ja Leevi Toivola jonottivat.

-Me mennään ensin, Leevit ilmoittivat Eliakselle ja Joelille.

Pojat kiipesivät halkaisijaltaan reilun kolmen metrin kokoisen, läpinäkyvän muovipallon kyytiin. Kaverit antoivat vauhtia, ja niin pallo kieri vinhasti pitkin Linnanpuiston nurmea.

Tästä alkoi kesäloma.

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic