Uutiset

Kesätöitä tarjolla

Tapio Lahtinen

Nurmikko on kautta maailman tunnettu, juuri nyt vahvalla kasvu-uralla oleva toimiala, joka etsii kesäksi palvelukseensa haasteita pelkäämättömiä moniosaajia.

Etsimme nyt sinua, dynaaminen

Garden control

and design manager.

Olet jo aiempina kesinä näyttänyt kyntesi Briggs & Stratton-moottoroidussa toimintaympäristössä ja ruohonjuuritason työskentelyssä. Osaat käynnistää puutarhakoneen mitä kummallisimpina vuorokauden aikoina.

Olet myös kotonasi rikkaruohopainotteisen kasvipenkin hyötytuoton maksimoinnin asettamien ylivoimaisten haasteiden parissa. Tulet hyvin toimeen erilaisten rastaslintujen, myyrien ja hyönteisten kanssa.

Tarjoamme haasteellisen työn raikkaassa ulkoilmassa ja suoritusten mukaiset säryt.

Perhe on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu, korkealuokkaisia ihmissuhdepalveluja tuottava monitoimialayritys. Talven jäljiltä perheen suhteet kaipaavat jälleen vuosihuoltoa ja ajanmukaistamista.

Etsimmekin nyt parisuhdehelpdeskiimme työtä pelkäämätöntä

Crisis management initiative

& solution developeria.

Edellytämme koeteltua valtiomiestaitoa, paineensietokykyä sekä mykkä- ja poliisikoulun päästötodistusta. Myös aikaisempi sielunhoito- tai taekwondokokemus lasketaan eduksi.

Tarjoamme kodikkaan mutta haasteellisen toimintaympäristön, haasteellisen työn ja kyvyt ylittävät haasteet.

Vintti on kehittyvä, yksilöllisiä ja monipuolisia säilytystoimintoja tuottava kodin tilapalveluyksikkö. Kesälomalla käynnistyy taas jokavuotinen vintin uudelleenorganisointi- ja logistiikkasuunnitteluprojekti.

Etsimme nyt sinua,

Chaos management

project engineer,

ottamaan vastuullesi projektin valmistelu- ja toteutusvaiheen manuaalisen ja fyysisen työstötekniikan.

Edellytämme laajaa perehtyneisyyttä kaaosteoriaan, pölyn- ja painonsietokykyä ja valmiutta työskennellä ahtaissa tiloissa vailla minkäänlaista työmotivaatiota.

Tarjoamme haastavan työkentän ja häviävän pienen mahdollisuuden löytää jo vuosikausia kadoksissa ollut vasemman jalan aamutossu.

Sohva on kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu, asiakkailleen läpi vuoden laadukkaita, innovatiivisia horisontaalisia elämyspalveluja tuottava monitoimihuonekalu.

Sohva hakee nyt palvelukseensa kesäajaksi

Senior audio & video

remote control manageria.

Senior audio & video remote control managerilta edellytämme aikaisempaa kokemusta horisontaaliasennossa suoritettavasta korkealaatuisen kuva- ja äänentoiston hallinnasta sekä vahvoja näyttöjä pitkäjänteisestä mediavastaanottokyvystä.

Arvostamme passiivista sitoutumista kulloinkin tarjolla olevaan viestintäympäristöön, auttavaa suomen kielen taitoa, vahvaa näkemystä jääkaapin sisällöstä sekä peukalon ja etusormen sujuvaa hallintaa.

Päivän lehti

8.8.2020