Uutiset

Keskinen ja Kauppinen menestyivät parketilla

Pivotkerhon seniori 3 C -luokan pari Seppo Keskinen–Tuula Kauppinen voitti sekä vakiotanssi- että latinalaistanssikisat Laukaassa pidetyissä tanssiurheilun aluekilpailuissa lauantaina. Parille lauantain latinalaistanssikisat olivat ensimmäiset C-luokassa. Vakiotansseissakin he ovat kisanneet C-luokassa vain muutaman kerran aiemmin. Vakiokisaan otti osaa 10 paria.

Keskinen–Kauppinen sai semifinaalista täydet tuomarimerkinnät finaaliin, jossa he voittivat kaikki muut tanssit paitsi quickstepin, jossa olivat jaetulla ykkössijalla hopeaparin kanssa.

Latinalaistanssien semifinaalissa oli kahdeksan paria. Pivotpari sai tästäkin semistä täydet tuomarimerkinnät finaaliin, jossa pari voitti kaikki muut tanssit paitsi paso doblen, jossa kaksikko oli toinen. Kauppinen oli syystäkin iloinen ja jopa yllättynyt tuloksesta kisan jälkeen.

– Enää paremmin eivät C-luokan kisat voi alkaa. Nyt jäämme kilpailuista kesätauolle, ja ehdimme kunnolla hiomaan uusiakin kuvioita, joita kaikkia emme ole ehtineet vielä koreografioihimme saadakaan, Kauppinen kertoi.

Seniori 4 A -luokan pari Mauri Vähäsöyrinki–Riitta Loikkanen oli pronssitilalla oman luokkansa vakiokisassa ja hopeapalkinnoilla latinalaistanssikisassa. Parhaiten parilta sujui jälleen jive, jonka he voittivat.

Seniori 2E -luokassa kilpaileva pari Jukka Vuolle–Marjo Vuolle oli neljäs viiden parin kisassa. Sambassa ja jivessä pari oli kolmas, muissa tansseissa neljäs. Tuloslistalla heidän kohdallaan näkyy muutama ykkösmerkintäkin quickstepissä ja cha-chassa.

Mauri Vähäsöyrinki ja Riitta Loikkanen jatkoivat viikonlopun mitalitehtailuaan Kaarinan aluekisoissa sunnuntaina. Poisjääntien vuoksi latinalaistanssikisaan otti osaa vain kolme paria. Pivotkerhon pari pokkasi hopeapalkinnot kisan päätteeksi virolaisparin voittaessa kultaa.

Vähäsöyrinki–Loikkanen oli toinen joka tanssissa, mutta tulospapereissa näkyy heille annetun monta ykkösmerkintää. Kuuden parin suorassa vakiofinaalissa pari sijoittui kolmanneksi.

– Tänä viikonloppuna on ajeltu itään ja länteen tanssimaan. Olemme tyytyväisiä suoritukseemme ja tuloksiimme, Loikkanen sanoi. (HäSa)

Asiasanat

Mainos