Uutiset

Kesko lähdössä veturiksi Parolan kauppakeskukseen

Kesko on lähdössä veturiksi Parolaan suunniteltuun kauppakeskukseen. Konserni on julkistanut Kanta-Hämettä koskevia laajennussuunnitelmiaan, ja Parola on yksi pisimmälle edenneistä hankkeista.

-Sillä tavoin asia on varmistunut, että olemme Lemminkäisen kanssa löytäneet toisemme. Sopimustekstit alkavat olla kunnossa, mutta nimiä ei ole vielä paperissa, kertoo Keskon Uudenmaan alueen aluejohtaja Timo Huurtola.

Parolassa toimii nykyisin K-market, mutta uuteen kauppakeskukseen on tulossa isompi K-supermarket.

-Meidän kannaltamme lähtökohta on se, että tarvitsemme lisää tilaa ja isommat valikoimat, jotta pystymme kilpailemaan muiden parolalaisten liikkeiden ja myös Tiiriön kanssa, Huurtola sanoo.

Hän kertoo, että keskustelut uuden myymälän kauppiaan valinnasta ovat vielä edessä.

-Ensin pitää olla kauppa ja sitten hankitaan kauppias. Mutta nykyisen K-marketin toimintaan ja kauppiaaseen olemme täysin tyytyväisiä, liike on vain liian pieni.

Parolan kauppakeskus on Palmberg-Urakoitsijoiden eli nykyisen Lemminkäinen Talo Oy Pääkaupunkiseudun hanke. Suunnittelu alkoi nelisen vuotta sitten, kun Palmberg osti kauppakeskuksen tontin Kummilan konkurssipesältä.

Kiinteistökehityspäällikkö Jesper Lindgren kertoo, että kauppakeskuksen rakennuslupahakemus on parhaillaan Hattulan kunnan käsittelyssä.

Rakennuksesta tulee noin 2 500 neliömetrin suuruinen. Päivittäistavarakaupan lisäksi siihen tulee tilat viidelle pienemmälle yritykselle. Lindgrenin mukaan keskusteluja tiloista on käyty, mutta nimiä ei vielä voi julkistaa.

Päivän lehti

27.11.2020

Fingerpori

comic