fbpx
Uutiset

Keskustan Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho eroavat

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho eroavat. Taiveaho kertoo Facebookissa parin jättäneen avioerohakemuksen perjantaina. Yhteisiä vuosia parilla on 12, Taiveaho kirjoittaa.

– Olen pahoillani, ettemme osanneet tulla toinen toisiamme tarpeeksi puolitiehen vastaan. Elämämme on ollut kuitenkin monella tavalla hyvää eikä dramatiikkaa liity ratkaisuun. On toki ollut haasteitakin ja raskaita asioita, mutta nyt muistelen mieluummin hyviä hetkiä, Taiveaho kirjoittaa.

Myös Kaikkonen kommentoi asiaa Facebookissa. Hänen mukaansa päätös ei syntynyt hetken mielijohteesta, vaan oli pitkän harkinnan tulos.

– Voin vakuuttaa, että emme ole luovuttaneet helpolla, vaan aina yrittäneet jatkaa yhdessä eteenpäin, hän kirjoitti päivityksessään.

– Moni joutuu elämässään eron kokemaan, joko omalta kohdalta tai läheiseltä. Ei sellaista kukaan toivo, kun naimisiin menee. Tuskin erot koskaan helppoja ratkaisuja ovat, ei tässäkään tapauksessa, hän lisäsi.

Kaikkonen myös kirjoitti, että pari aikoo huolehtia, että heidän sijaislapsillaan on erosta huolimatta kaikki hyvin.Liitossa kymmenen vuotta

Kaikkonen ja Taiveaho menivät kihloihin kesällä 2006 ja avioituivat heinäkuussa 2008 Hämeenlinnassa. Avioliitto on molemmille toinen.

Kaikkonen ja Taiveaho ovat kertoneet julkisuudessa olevansa kahden lapsen sijaisvanhempia. He ovat puhuneet myös sitä edeltävästä lapsettomuudestaan.

Kaikkonen on keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja. SDP:n entinen kansanedustaja Taiveaho on toiminnanjohtajana Suvanto-yhdistyksessä, joka työskentelee vanhusten kaltoinkohtelun ehkäisemiseksi.
Asiasanat

Menot