fbpx
Uutiset

Kevin Duley loppukaudeksi Hurttalaumaan

Miesten 1. divisioonan Hämeenlinna Huskies on solminut loppukauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalais-irlantilaisen Kevin Duleyn kanssa. Hän pelaa puolustuksessa takakentällä ja tukimiehenä.

186-senttimetrinen ja 95-kiloinen Duley on pelannut kolme edellistä kautta Badalona Dracsissa Espanjan pääsarjaa, voittaen kansallisen mestaruuden 2014 ja 2016. Kovaa taklaava Duley merkkautti Dracsissa yli 350 taklausta, 23 pelinrakentajasäkitystä sekä viisi syötönkatkoa. Humboldt Statessa NCAA:n Division 2 -tasolla yliopistouransa aikana Duley saavutti 105 taklausta ja kaksi pelinrakentajasäkkiä.

Duleyn saapuminen Hurttalaumaan vahvistaa entisestään joukkueen puolustusta. Euroopassa asuva Duley pystyy tarvittaessa auttamaan myös hyökkäyksen puolella nopeudellaan ja kokemuksellaan.

– Hän on erittäin aggressiivinen puolustaja, joka voi auttaa meitä tukimiehenä ja takapuolustajana ja auttaa myös hyökkäyspuolella ja potkupeleissä. Kevin on hieno pelaaja, jolla on etsimämme mentaliteetti. Ei ole epäilystäkään, ettei hän pystyisi auttamaan meitä nousutavoitteen saavuttamisessa, Huskiesin päävalmentaja Stan Bedwell kuvailee tiedotteessa.

Duley on neuvotellut aiemminkin Bedwellin kanssa. Tällä kertaa molempien intressit sopimuksen syntymiseksi kohtasivat. Duley halusi jatkaa pelaamista ja auttaa omalla panoksellaan hämeenlinnalaiset saavuttamaan 1. divisioonan mestaruuden.

– Olen ollut yhteydessä Keviniin vuodesta 2013. Meillä oli avoin paikka kokoonpanossa, hän asui jo Euroopassa ja hänellä oli vapaa-aikaa, joten hänen hankkimisensa oli itsestäänselvyys, Bedwell kertoo.

Myös Duleylle päätös seuraan liittymisestä oli helppo.

– Hämeenlinna Huskiesin ohjelma on nuori, mutta oikein menestyksekäs, ja liityn innoissani uuteen joukkueeseen ja perheeseen Suomessa. Olen valmis ja halukas tekemään osani mestaruuden tuomisessa, Duley vakuuttaa.

Huskies pelaa tulevana sunnuntaina runkosarjan viimeisen ottelunsa Jyväskylä Jaguarsia vastaan. Välierät pelataan reilun kahden viikon päästä, jolloin Huskies isännöi todennäköisesti kauden viimeistä kotiotteluaan. Joukkue sijoittuu näillä näkymin divisioonan runkosarjassa toiseksi Helsinki Wolverinesin jälkeen hävittyään vain kauden avauksessa juuri helsinkiläisille.

Asiasanat

Menot