Julkaistu: 12.09.2017 07:35

Onko HPK-pakin kolannut Kärppä-porsastelija jo joukkueelleen ongelma?

Kiekkokiuas studio pureutuu avausviikonlopun tapahtumiin Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen voimin.

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi ilmaisi haastattelussa suomalaisia huvittaneella tavalla asiansa, kun hän kommentoi harjoituskaudella uuden ketjukaverinsa Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa löytynyttä yhteyttä.– We have kemia now, Puljujärvi sanoi suomea ja englantia sekoittaen.Ilta-

Jukurit on aloittanut kautensa tappiosävytteisesti, mutta onko tunnelin päässä pudotuspelien suhteen valoa? Entä kuka vastaa Jukureiden pelitavasta, onko se Risto Dufva vai Ville Nieminen?Kestääkö Mikkelissä kuherruskuukauden jälkeiset arkisemmat ajat?

Rauman Lukko on saanut uuden luotsin, pian 600 Liiga-ottelua päävalmentaneen Pekka Virran johdolla lentävän lähdön Liiga-kauteen. Virta on tehnyt valmennuksellisesti hienoa työtä siinä, että hän on saanut peliin näkyviin ne asiat, jotka hän on halunnut.

Rauman Lukko on saanut uuden päävalmentajansa Pekka Virran johdolla lentävän lähdön Liiga-kauteen. Virta on tehnyt valmennuksellisesti hienoa työtä siinä, että hän on saanut peliin näkyviin ne asiat, jotka hän on halunnut.

Päävalmentaja Tomek Valtosen Sportin prosessi jatkuu neljättä kautta, mutta alkukausi on jälleen ollut tahmea.Sportin kohdalla on oltava rehellinen, resurssit eivät ole Liigan suurimpia, mutta rehellinen on oltava myös sen suhteen, onko peli Valtosen johdolla kehittynyt?

Kärpät on yllättänyt Liigassa päävalmentaja Mikko Mannerin johdolla pelitavallaan. Manner on tutkinut Kanadan maajoukkueen pelitapaa ja ottanut sieltä mausteita Kärppien pelitapaan.Mutta mitkä ovat ne mausteet?

HPK voitti SaiPan 5-1 ja sai vihdoin maalihanojaan auki. Tehottomuus on kuitenkin leimannut joukkueen alkukautta. Tuhannen taalan kysymys on: Mistä se johtuu?Kiekkokiukaalla vedetään ässä hihasta, sillä Petteri Sihvonen analysoi kera fläppitaulun Antti Pennasen luotsaaman HPK:n pelitapaa.