Julkaistu: 12.09.2017 12:55
-
Päivitetty: 12.09.2017 13:02

Liigan dramaattinen muutos vielä toteutumatta – kestääkö Rautakorven Tapparan muutosjänne?

  • Kuva: Jaakko Keski-Nisula

Kiekkokiuas-studio liekitetään tällä kertaa puhetta siitä, että Liigassa nähtäisiin dramaattinen pelillinen muutos. Monet lehdet ovat povanneet, että tällä kaudella nähtäisiin dramaattisesti nopeutunutta jääkiekkoa suhteessa viime kausiin.

Petteri Sihvosen arvion mukaan se jäi kuitenkin torsoksi, kun vain muutamat joukkueet pystyivät nostamaan oikeasti pelinopeutta.

Kiekkokiuas-studiossa puhutaan myös Kärppien Mikko Mannerin toteuttamista pelitapamuutoksista ja Jukka Rautakorven Tapparasta. Onko Rautakorpi pakotettu uusiutumaan myös haastavan asetelman vuoksi, jossa Rautakorvella on Tapparassa enemmän hävittävää? Vai tuleeko Tappara sittenkin palaamaan lähemmäksi vanhaa rautakorpelaista kiekkoa?

Kiekkokiuas-studio sai vieraita HPK:n johdosta, kun toimitusjohtaja Antti Toivanen asteli kuumille lauteille Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Samuel Savolaisen ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen väliin.Toivanen sai vastattavakseen kattavassa lähetyksessä tukun kiperiä ja ajankohtaisi

Koska HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ei saa Miro Karjalaista kuriin, oli Liigan kurinpitodelegaation luettava lakia Karjalaiselle ja määrättävä Karjalainen pelikieltoon.On täysin turhaa pohtia, onko HPK:n romuluisen puolustajan saama yhdeksän pelin ottelukielto rumasta taklauksesta riittävän suu