Julkaistu: 13.09.2017 11:24
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:35

Onko Kalle Kaskinen oikea mies TPS-ruoriin – vai onko vahva alkukausi vain illuusio?

TPS on aloittanut Liiga-kautensa väkevästi ja turkulaiset majailevat Liigassa kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena. Joukkueella on uusi päävalmentaja Kalle Kaskinen, joka on suurelle yleisölle vielä kohtuullisen tuntematon.

Siksi Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen antavat tiukan arvionsa siitä mitä harjoituskausi ja ensimmäiset Liiga-pelit ovat vastanneet kuumiin TPS-kysymyksiin.

Onko Kaskinen oikea mies ja jopa parempi valinta päävalmentajaksi TPS:lle kuin Ari-Pekka Selin? Vai onko vahva alkukausi silkkaa kangastusta?

Vastaukset saat Kiekkokiuas-studiosta:

Kiekkokiuas-studio sai vieraita HPK:n johdosta, kun toimitusjohtaja Antti Toivanen asteli kuumille lauteille Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Samuel Savolaisen ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen väliin.Toivanen sai vastattavakseen kattavassa lähetyksessä tukun kiperiä ja ajankohtaisi

Koska HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ei saa Miro Karjalaista kuriin, oli Liigan kurinpitodelegaation luettava lakia Karjalaiselle ja määrättävä Karjalainen pelikieltoon.On täysin turhaa pohtia, onko HPK:n romuluisen puolustajan saama yhdeksän pelin ottelukielto rumasta taklauksesta riittävän suu