Julkaistu: 13.09.2017 11:24
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:35

Onko Kalle Kaskinen oikea mies TPS-ruoriin – vai onko vahva alkukausi vain illuusio?

TPS on aloittanut Liiga-kautensa väkevästi ja turkulaiset majailevat Liigassa kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena. Joukkueella on uusi päävalmentaja Kalle Kaskinen, joka on suurelle yleisölle vielä kohtuullisen tuntematon.

Siksi Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen antavat tiukan arvionsa siitä mitä harjoituskausi ja ensimmäiset Liiga-pelit ovat vastanneet kuumiin TPS-kysymyksiin.

Onko Kaskinen oikea mies ja jopa parempi valinta päävalmentajaksi TPS:lle kuin Ari-Pekka Selin? Vai onko vahva alkukausi silkkaa kangastusta?

Vastaukset saat Kiekkokiuas-studiosta:

Kiekkokiuas-studiossa pohditaan HPK:n uusia hankintoja, joista Ville Viitaluoman paluu oranssiin nuttuun on herättänyt erityismielenkiintoa.Mielenkiintoiseksi kysymykseksi kuitenkin nousee se, että kuivuiko HPK:n nuorennusleikkaus osaltaan kasaan jo ensimmäisellä maajoukkuetauolla Viitaluoman ja Jer

Kiekkokiuas on rantautunut tällä kertaa Helsinkiin ja EHT-turnauksen ytimeen. Suomi on aloittanut turnauksen kahdella voitolla Venäjästä ja Ruotsista.Voitot ovat olleet hieno asia, mutta vielä hienompaa on ollut se, millä tavalla ne ovat tulleet.

Arttu Nevasaari (vas.) odottelee syöttöä Kristian Tanukselta 18-vuotiaiden turnauksen Suomen avausottelussa.  Kuva: Pekka Rautiainen

Heikko viimeistely koitui Suomen alle 18-vuotiaiden tappioksi Hämeenlinnan turnauksen avausottelussa. Mukana pyristellyt Tshekki teki maalinsa harvemmista tilanteista ja voitti ottelun jatkoajalla Jan Jenikin maalilla 3-2 (0–1, 1–0, 1–1, 1–0).