Julkaistu: 13.09.2017 11:24
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:35

Onko Kalle Kaskinen oikea mies TPS-ruoriin – vai onko vahva alkukausi vain illuusio?

TPS on aloittanut Liiga-kautensa väkevästi ja turkulaiset majailevat Liigassa kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena. Joukkueella on uusi päävalmentaja Kalle Kaskinen, joka on suurelle yleisölle vielä kohtuullisen tuntematon.

Siksi Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen antavat tiukan arvionsa siitä mitä harjoituskausi ja ensimmäiset Liiga-pelit ovat vastanneet kuumiin TPS-kysymyksiin.

Onko Kaskinen oikea mies ja jopa parempi valinta päävalmentajaksi TPS:lle kuin Ari-Pekka Selin? Vai onko vahva alkukausi silkkaa kangastusta?

Vastaukset saat Kiekkokiuas-studiosta:

Tappara kaatoi KalPan maalein 3–2 Liigan pudotuspelien puolivälieräotteluiden ensimmäisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa. Peli jätti puolin ja toisin paljon toivomisen varaa. Etenkään Tappara ei vakuuta tällä hetkellä.Tappara jatkaa mysteerikauttaan Jukka Rautakorven johdolla.

Espoo United -jääkiekkoseurasta on jätetty kaksi uutta konkurssihakemusta käräjäoikeuteen. Yksityinen velkoja oli jättänyt konkurssihakemuksen viime viikolla. Verottaja jätti oman hakemuksensa maanantaina.Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen haki Espoo United -osakeyhtiötä konkurssiin jo tammikuussa.

HPK menettää tärkeimmän puolustajansa Joonas Lehtivuoren. Hämeen Sanomien tietojen mukaan Lehtivuori edustajineen on ilmoittanut puolustajan vaihtavan kauden päätteeksi seuraa.Lehtivuoren uusi osoite tulee löytymään ulkomailta. Sopimusteknisten seikkojen vuoksi puolustaja on vapaa siirtymään ilman s

HPK:n nuoret pääsivät juhlimaan toista voittoaan Helsingissä. Välieräpaikka ratkeaa tiistaina Hämeenlinnassa. Kuva: Samuel Savolainen

Runkosarjan Nuorten SM-liigan piste-ennätyksellä voittanut, mutta puolivälierissä ahtaalle joutunut HPK:n U20-joukkue ei suostunut taipumaan sunnuntai-iltana Helsingissä täpötäyteen pakatussa Elisa-areenassa.Pelin henki ennen ottelua oli selvä.