Julkaistu: 13.09.2017 13:36
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:33

Täyskiulullinen löylyä pyrkyri-Lehterän niskaan – sympaattinen SaiPa tuhoamassa identiteettiään!

Kiekkokiuas-studio virittää saunan tänään poikkeuksellisen kuumaksi ja lämmittää korvat punaisiksi. Syyllä tähän on myös nimi, SaiPan uusi päävalmentaja Tero Lehterä. Lehterä on itsekeskeisesti aloittanut itsekkyyden ympärillä pyörivien jääkiekkoteesiensä julistamisen pelaajatähtikultin pauloissa pyörivässä mediassa, vaikka pelillinen tekeminen kaukalossa on sekavaa mössöä.

Lehterä on esimerkiksi KooKoo -tuplatappioille etsiskellyt syytä pelirohkeudesta, mutta Kiekkokiuakaan löylyttäjät Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen ovat eri mieltä. Todellinen syy on pelityhmyydessä.

Turvavyöt kiinni, nyt nähdään Kiekkokiuas-studiossa ankara täyslaidallinen, jossa kyseenalaistetaan luikertelevan Lehterän ja SaiPan omaa identiteettiä halveeraavat toimet rysäyksellä.

Kommentit

Loukkaantumisista huolimatta Saipa pelaa hienoa peliä. Vaikka tällä hetkellä Kerho johtaakin, niin ei olisi vääryys vaikka numerot olisivat toisin päin. Odotan Tero Lehterältä nuorena kokemattomana valmentajana hyviä tuloksia. Filosofoi lätkää omalla hauskalla tavallaan huumorin pilke silmäkulmassa. Sihvosen voisi ottaa oppia.

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi ilmaisi haastattelussa suomalaisia huvittaneella tavalla asiansa, kun hän kommentoi harjoituskaudella uuden ketjukaverinsa Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa löytynyttä yhteyttä.– We have kemia now, Puljujärvi sanoi suomea ja englantia sekoittaen.Ilta-

Jukurit on aloittanut kautensa tappiosävytteisesti, mutta onko tunnelin päässä pudotuspelien suhteen valoa? Entä kuka vastaa Jukureiden pelitavasta, onko se Risto Dufva vai Ville Nieminen?Kestääkö Mikkelissä kuherruskuukauden jälkeiset arkisemmat ajat?

Rauman Lukko on saanut uuden luotsin, pian 600 Liiga-ottelua päävalmentaneen Pekka Virran johdolla lentävän lähdön Liiga-kauteen. Virta on tehnyt valmennuksellisesti hienoa työtä siinä, että hän on saanut peliin näkyviin ne asiat, jotka hän on halunnut.

Rauman Lukko on saanut uuden päävalmentajansa Pekka Virran johdolla lentävän lähdön Liiga-kauteen. Virta on tehnyt valmennuksellisesti hienoa työtä siinä, että hän on saanut peliin näkyviin ne asiat, jotka hän on halunnut.

Päävalmentaja Tomek Valtosen Sportin prosessi jatkuu neljättä kautta, mutta alkukausi on jälleen ollut tahmea.Sportin kohdalla on oltava rehellinen, resurssit eivät ole Liigan suurimpia, mutta rehellinen on oltava myös sen suhteen, onko peli Valtosen johdolla kehittynyt?

Kärpät on yllättänyt Liigassa päävalmentaja Mikko Mannerin johdolla pelitavallaan. Manner on tutkinut Kanadan maajoukkueen pelitapaa ja ottanut sieltä mausteita Kärppien pelitapaan.Mutta mitkä ovat ne mausteet?

HPK voitti SaiPan 5-1 ja sai vihdoin maalihanojaan auki. Tehottomuus on kuitenkin leimannut joukkueen alkukautta. Tuhannen taalan kysymys on: Mistä se johtuu?Kiekkokiukaalla vedetään ässä hihasta, sillä Petteri Sihvonen analysoi kera fläppitaulun Antti Pennasen luotsaaman HPK:n pelitapaa.