Julkaistu: 13.09.2017 13:36
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:33

Täyskiulullinen löylyä pyrkyri-Lehterän niskaan – sympaattinen SaiPa tuhoamassa identiteettiään!

Kiekkokiuas-studio virittää saunan tänään poikkeuksellisen kuumaksi ja lämmittää korvat punaisiksi. Syyllä tähän on myös nimi, SaiPan uusi päävalmentaja Tero Lehterä. Lehterä on itsekeskeisesti aloittanut itsekkyyden ympärillä pyörivien jääkiekkoteesiensä julistamisen pelaajatähtikultin pauloissa pyörivässä mediassa, vaikka pelillinen tekeminen kaukalossa on sekavaa mössöä.

Lehterä on esimerkiksi KooKoo -tuplatappioille etsiskellyt syytä pelirohkeudesta, mutta Kiekkokiuakaan löylyttäjät Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen ovat eri mieltä. Todellinen syy on pelityhmyydessä.

Turvavyöt kiinni, nyt nähdään Kiekkokiuas-studiossa ankara täyslaidallinen, jossa kyseenalaistetaan luikertelevan Lehterän ja SaiPan omaa identiteettiä halveeraavat toimet rysäyksellä.

Kommentit

Loukkaantumisista huolimatta Saipa pelaa hienoa peliä. Vaikka tällä hetkellä Kerho johtaakin, niin ei olisi vääryys vaikka numerot olisivat toisin päin. Odotan Tero Lehterältä nuorena kokemattomana valmentajana hyviä tuloksia. Filosofoi lätkää omalla hauskalla tavallaan huumorin pilke silmäkulmassa. Sihvosen voisi ottaa oppia.

No Petteri. Tulehan nyt kertoon tänne meille kaikille, että miten se räkänokka Lehterä on joukkueensa kanssa pärjännyt. Siis se Tero Lehterä joka filosofoi lätkäskenee ihan omalla tyylillään. Eli siis se Lehterän Tero, joka valmentaa nyt sitä Saipaa. Sama mies, jolla ei juurikaan sitä valmentajakokemusta ole. Valmentaa siis sitä joukkuetta joka taitaa keikkua aika kärjen tuntumassa.

Tappara kaatoi KalPan maalein 3–2 Liigan pudotuspelien puolivälieräotteluiden ensimmäisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa. Peli jätti puolin ja toisin paljon toivomisen varaa. Etenkään Tappara ei vakuuta tällä hetkellä.Tappara jatkaa mysteerikauttaan Jukka Rautakorven johdolla.

Espoo United -jääkiekkoseurasta on jätetty kaksi uutta konkurssihakemusta käräjäoikeuteen. Yksityinen velkoja oli jättänyt konkurssihakemuksen viime viikolla. Verottaja jätti oman hakemuksensa maanantaina.Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen haki Espoo United -osakeyhtiötä konkurssiin jo tammikuussa.

HPK menettää tärkeimmän puolustajansa Joonas Lehtivuoren. Hämeen Sanomien tietojen mukaan Lehtivuori edustajineen on ilmoittanut puolustajan vaihtavan kauden päätteeksi seuraa.Lehtivuoren uusi osoite tulee löytymään ulkomailta. Sopimusteknisten seikkojen vuoksi puolustaja on vapaa siirtymään ilman s

HPK:n nuoret pääsivät juhlimaan toista voittoaan Helsingissä. Välieräpaikka ratkeaa tiistaina Hämeenlinnassa. Kuva: Samuel Savolainen

Runkosarjan Nuorten SM-liigan piste-ennätyksellä voittanut, mutta puolivälierissä ahtaalle joutunut HPK:n U20-joukkue ei suostunut taipumaan sunnuntai-iltana Helsingissä täpötäyteen pakatussa Elisa-areenassa.Pelin henki ennen ottelua oli selvä.