Julkaistu: 13.09.2017 13:36
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:33

Täyskiulullinen löylyä pyrkyri-Lehterän niskaan – sympaattinen SaiPa tuhoamassa identiteettiään!

Kiekkokiuas-studio virittää saunan tänään poikkeuksellisen kuumaksi ja lämmittää korvat punaisiksi. Syyllä tähän on myös nimi, SaiPan uusi päävalmentaja Tero Lehterä. Lehterä on itsekeskeisesti aloittanut itsekkyyden ympärillä pyörivien jääkiekkoteesiensä julistamisen pelaajatähtikultin pauloissa pyörivässä mediassa, vaikka pelillinen tekeminen kaukalossa on sekavaa mössöä.

Lehterä on esimerkiksi KooKoo -tuplatappioille etsiskellyt syytä pelirohkeudesta, mutta Kiekkokiuakaan löylyttäjät Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen ovat eri mieltä. Todellinen syy on pelityhmyydessä.

Turvavyöt kiinni, nyt nähdään Kiekkokiuas-studiossa ankara täyslaidallinen, jossa kyseenalaistetaan luikertelevan Lehterän ja SaiPan omaa identiteettiä halveeraavat toimet rysäyksellä.

Kommentit

Loukkaantumisista huolimatta Saipa pelaa hienoa peliä. Vaikka tällä hetkellä Kerho johtaakin, niin ei olisi vääryys vaikka numerot olisivat toisin päin. Odotan Tero Lehterältä nuorena kokemattomana valmentajana hyviä tuloksia. Filosofoi lätkää omalla hauskalla tavallaan huumorin pilke silmäkulmassa. Sihvosen voisi ottaa oppia.

No Petteri. Tulehan nyt kertoon tänne meille kaikille, että miten se räkänokka Lehterä on joukkueensa kanssa pärjännyt. Siis se Tero Lehterä joka filosofoi lätkäskenee ihan omalla tyylillään. Eli siis se Lehterän Tero, joka valmentaa nyt sitä Saipaa. Sama mies, jolla ei juurikaan sitä valmentajakokemusta ole. Valmentaa siis sitä joukkuetta joka taitaa keikkua aika kärjen tuntumassa.

Kiekkokiuas-studiossa pohditaan HPK:n uusia hankintoja, joista Ville Viitaluoman paluu oranssiin nuttuun on herättänyt erityismielenkiintoa.Mielenkiintoiseksi kysymykseksi kuitenkin nousee se, että kuivuiko HPK:n nuorennusleikkaus osaltaan kasaan jo ensimmäisellä maajoukkuetauolla Viitaluoman ja Jer

Kiekkokiuas on rantautunut tällä kertaa Helsinkiin ja EHT-turnauksen ytimeen. Suomi on aloittanut turnauksen kahdella voitolla Venäjästä ja Ruotsista.Voitot ovat olleet hieno asia, mutta vielä hienompaa on ollut se, millä tavalla ne ovat tulleet.

Arttu Nevasaari (vas.) odottelee syöttöä Kristian Tanukselta 18-vuotiaiden turnauksen Suomen avausottelussa.  Kuva: Pekka Rautiainen

Heikko viimeistely koitui Suomen alle 18-vuotiaiden tappioksi Hämeenlinnan turnauksen avausottelussa. Mukana pyristellyt Tshekki teki maalinsa harvemmista tilanteista ja voitti ottelun jatkoajalla Jan Jenikin maalilla 3-2 (0–1, 1–0, 1–1, 1–0).