Julkaistu: 13.09.2017 13:36
-
Päivitetty: 13.09.2017 14:33

Täyskiulullinen löylyä pyrkyri-Lehterän niskaan – sympaattinen SaiPa tuhoamassa identiteettiään!

Kiekkokiuas-studio virittää saunan tänään poikkeuksellisen kuumaksi ja lämmittää korvat punaisiksi. Syyllä tähän on myös nimi, SaiPan uusi päävalmentaja Tero Lehterä. Lehterä on itsekeskeisesti aloittanut itsekkyyden ympärillä pyörivien jääkiekkoteesiensä julistamisen pelaajatähtikultin pauloissa pyörivässä mediassa, vaikka pelillinen tekeminen kaukalossa on sekavaa mössöä.

Lehterä on esimerkiksi KooKoo -tuplatappioille etsiskellyt syytä pelirohkeudesta, mutta Kiekkokiuakaan löylyttäjät Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen ovat eri mieltä. Todellinen syy on pelityhmyydessä.

Turvavyöt kiinni, nyt nähdään Kiekkokiuas-studiossa ankara täyslaidallinen, jossa kyseenalaistetaan luikertelevan Lehterän ja SaiPan omaa identiteettiä halveeraavat toimet rysäyksellä.

Kommentit

Loukkaantumisista huolimatta Saipa pelaa hienoa peliä. Vaikka tällä hetkellä Kerho johtaakin, niin ei olisi vääryys vaikka numerot olisivat toisin päin. Odotan Tero Lehterältä nuorena kokemattomana valmentajana hyviä tuloksia. Filosofoi lätkää omalla hauskalla tavallaan huumorin pilke silmäkulmassa. Sihvosen voisi ottaa oppia.

No Petteri. Tulehan nyt kertoon tänne meille kaikille, että miten se räkänokka Lehterä on joukkueensa kanssa pärjännyt. Siis se Tero Lehterä joka filosofoi lätkäskenee ihan omalla tyylillään. Eli siis se Lehterän Tero, joka valmentaa nyt sitä Saipaa. Sama mies, jolla ei juurikaan sitä valmentajakokemusta ole. Valmentaa siis sitä joukkuetta joka taitaa keikkua aika kärjen tuntumassa.

Kiekkokiuas-studio sai vieraita HPK:n johdosta, kun toimitusjohtaja Antti Toivanen asteli kuumille lauteille Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Samuel Savolaisen ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen väliin.Toivanen sai vastattavakseen kattavassa lähetyksessä tukun kiperiä ja ajankohtaisi

Koska HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ei saa Miro Karjalaista kuriin, oli Liigan kurinpitodelegaation luettava lakia Karjalaiselle ja määrättävä Karjalainen pelikieltoon.On täysin turhaa pohtia, onko HPK:n romuluisen puolustajan saama yhdeksän pelin ottelukielto rumasta taklauksesta riittävän suu