Julkaistu: 20.09.2017 12:43
-
Päivitetty: 20.09.2017 13:07

Onko HPK ottanut harha-askeleen pelitavassaan – ja onko Suomi-kiekon peli-identiteetti horjunut turhaan?

HPK voitti SaiPan 5-1 ja sai vihdoin maalihanojaan auki. Tehottomuus on kuitenkin leimannut joukkueen alkukautta. Tuhannen taalan kysymys on: Mistä se johtuu?

Kiekkokiukaalla vedetään ässä hihasta, sillä Petteri Sihvonen analysoi kera fläppitaulun Antti Pennasen luotsaaman HPK:n pelitapaa. Mikä toimii, missä on edelleen hakemista?

Keskustelu etenee myös pelikeskustelun evoluutioon. Säikähtikö Suomi-kiekko liikaa Lauri Marjamäen Leijonien tuloksellista notkahdusta, että Suomi on matkimassa pelillisiä trendejä ja muuttamassa identiteettiään? Ja miten tämä kaikki liittyy HPK:hon?

Pelikeskustelun syövereihin pääset oheisesta linkistä:

Joni Tuulola pelaa Sportissa henkilökohtaisesti huippukautta. Kun viime kaudella 54 ottelussa Tuulola teki Kerho-paidassa tehot 2+6, on tällä kaudella syntynyt uudessa nutussa jo 16 ottelussa tehot 3+9.Olisiko Kerhon pitänyt pystyä pitämään Tuulola keinolla millä hyvänsä?

Kiekkokiuas lyö alkutahdit tiistaiselle HPK-KalPa -ottelulle jossa kohtaa kaksi alisuorittajaa. Ottelu on silti todellinen makupala, luonnehtii jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen.Jatkaako HPK pelillisten myönnytysten tiellä?

Kiekkokiuas-studiossa palataan sunnuntain Jokereiden ja Salavat Julajev Ufan väliseen otteluun, jossa Jokerit oli parempi.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen jakaa vuolaat kiitokset Jukka Jaloselle ja Erkka Westerlundille.– Tämän pelin videon pitäisi mennä suoraan Jääkiekkoliittoon ja liiton puole