Julkaistu: 25.09.2017 22:15
-
Päivitetty: 27.09.2017 06:21

Leijonat ei lähde muoti-ilmiöiden vietäväksi

Kun NHL ilmoitti, ettei NHL-pelaajia tulla näkemään Etelä-Korean Pyeongchangissa järjestettävissä vuoden 2018 olympialaisissa, monelle suomalaiselle jääkiekon ystävällekin nousi päällimmäisenä mieleen harmitus. Maailman parhaiden pelaajien jääminen pois vie luonnollisesti olympialaisilta sädekehää ja tähtiloistetta, mutta tilanne on mikä on.

Juttu jatkuu vielä...

 

Olet nyt lukemassa tilaajalle tarkoitettua artikkelia. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu sisään.

Tilaussivulla on tarjolla edullisia tilauskampanjoita, esimerkiksi 1 kk digitilaus 10 eurolla. 

Tutustu tilauksiin

Joni Tuulola pelaa Sportissa henkilökohtaisesti huippukautta. Kun viime kaudella 54 ottelussa Tuulola teki Kerho-paidassa tehot 2+6, on tällä kaudella syntynyt uudessa nutussa jo 16 ottelussa tehot 3+9.Olisiko Kerhon pitänyt pystyä pitämään Tuulola keinolla millä hyvänsä?

Kiekkokiuas lyö alkutahdit tiistaiselle HPK-KalPa -ottelulle jossa kohtaa kaksi alisuorittajaa. Ottelu on silti todellinen makupala, luonnehtii jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen.Jatkaako HPK pelillisten myönnytysten tiellä?

Kiekkokiuas-studiossa palataan sunnuntain Jokereiden ja Salavat Julajev Ufan väliseen otteluun, jossa Jokerit oli parempi.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen jakaa vuolaat kiitokset Jukka Jaloselle ja Erkka Westerlundille.– Tämän pelin videon pitäisi mennä suoraan Jääkiekkoliittoon ja liiton puole