Julkaistu: 26.09.2017 14:49

Jatkuvaa veivaamista – onko Pelicansin haaskalintujääkiekko tuhon tie?

HPK kohtaa Pelicansin tiistai-iltana kotikentällään. Millainen joukkue tulee vastaan, siihen pureutuu Kiekkokiukaan studio Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen.

Kiekkokiuas nostaa esiin Pelicansin jatkuvan pelitavallisen veivaamisen, mutta onko Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen lennättämä pelikaani lintu vai kala?

Sihvosen mielestä haaskalintu, mutta mitä se tarkoittaa pelillisesti? Ja mikä on HPK:n vastaus Pelicansin haaskalintujääkiekkoon?

Siihen Kiekkokiuas vastaa uudessa lähetyksessään.

Joni Tuulola pelaa Sportissa henkilökohtaisesti huippukautta. Kun viime kaudella 54 ottelussa Tuulola teki Kerho-paidassa tehot 2+6, on tällä kaudella syntynyt uudessa nutussa jo 16 ottelussa tehot 3+9.Olisiko Kerhon pitänyt pystyä pitämään Tuulola keinolla millä hyvänsä?

Kiekkokiuas lyö alkutahdit tiistaiselle HPK-KalPa -ottelulle jossa kohtaa kaksi alisuorittajaa. Ottelu on silti todellinen makupala, luonnehtii jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen.Jatkaako HPK pelillisten myönnytysten tiellä?

Kiekkokiuas-studiossa palataan sunnuntain Jokereiden ja Salavat Julajev Ufan väliseen otteluun, jossa Jokerit oli parempi.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen jakaa vuolaat kiitokset Jukka Jaloselle ja Erkka Westerlundille.– Tämän pelin videon pitäisi mennä suoraan Jääkiekkoliittoon ja liiton puole