Julkaistu: 26.09.2017 14:49

Jatkuvaa veivaamista – onko Pelicansin haaskalintujääkiekko tuhon tie?

HPK kohtaa Pelicansin tiistai-iltana kotikentällään. Millainen joukkue tulee vastaan, siihen pureutuu Kiekkokiukaan studio Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen.

Kiekkokiuas nostaa esiin Pelicansin jatkuvan pelitavallisen veivaamisen, mutta onko Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen lennättämä pelikaani lintu vai kala?

Sihvosen mielestä haaskalintu, mutta mitä se tarkoittaa pelillisesti? Ja mikä on HPK:n vastaus Pelicansin haaskalintujääkiekkoon?

Siihen Kiekkokiuas vastaa uudessa lähetyksessään.

Liigakauteen lähdettiin uho päällä siellä täällä. Urheilulehti (ent. Urheilusanomat) julisti liigalehtensä kannessa uhmakkaasti: Kaasu pohjaan! Epäjääkiekkoilullisessa kansikuvassa poseerasi varman tulevan mestarin konkarikukkopoika Kristian Kuusela.

Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki painottaa menestysnäkymiä tukipäätösten suhteen. Kuva: Jarno Kuusinen

Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö on tehnyt uuden talvilajien tehostamistukijärjestelmänsä mukaiset talvilajien tukipäätökset. Huippu-urheiluyksikkö jakoi talvilajien tehostamistukea yhteensä 2 011 600 euroa ja talviparalajien tukea 80 000 euroa.

Kuten jo tiedetään, Leijonien päävalmentajaksi palaavan Jukka Jalosen valmennustiimiin kuuluu jatkossa Kärppien mestarivalmentaja Mikko Manner, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.Jalosen Leijona-valmennustiimin suhteen jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvon

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ei ymmärrä Kiekkokiuas-studio