Julkaistu: 28.09.2017 14:07

Käsittämätön lausunto – Sihvoselta löyly pelaajayhdistyksen Paavo Väyryselle

Kiekkokiuas pureutuu pelaajayhdistyksen puheenjohtaja ja kokoomuspoliitikko Sinuhe Wallinheimon Twitter-puheisiin, jossa Wallinheimo kirjoitti kuumana käyneeseen keskusteluaiheeseen pelaajien omatoimisesta harjoittelusta. Wallinheimo kirjoitti, että "Kyllä pelaajat tietävät valmentajia paremmin kuinka kehittää itseään yksilötasolla."

Jatkokommenteissaan Wallinheimo kuitenkin jo antoi tunnustusta myös valmentajille.

– Tuli mieleen Paavo Väyrynen. Ei enää tiennyt onko Wallinheimo samaa vai eri mieltä itsensä kanssa, Sihvonen sivaltaa.

Sihvonen ihmettelee JYP-taustaisen Wallinheimon puheita esimerkiksi suhteessa JYPin päävalmentaja Marko Virtasen puheisiin. Sihvosen mielestä Virtanen on ammattimies, mutta Wallinheimon motiiveja Sihvonen ei ymmärrä vaikka yrittää tarkastella asiaa laajemmisa silmänoloissa.

Mistä on kyse, se selviää Kiekkokiuas-studiossa?

 

Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki painottaa menestysnäkymiä tukipäätösten suhteen. Kuva: Jarno Kuusinen

Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö on tehnyt uuden talvilajien tehostamistukijärjestelmänsä mukaiset talvilajien tukipäätökset. Huippu-urheiluyksikkö jakoi talvilajien tehostamistukea yhteensä 2 011 600 euroa ja talviparalajien tukea 80 000 euroa.

Kuten jo tiedetään, Leijonien päävalmentajaksi palaavan Jukka Jalosen valmennustiimiin kuuluu jatkossa Kärppien mestarivalmentaja Mikko Manner, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.Jalosen Leijona-valmennustiimin suhteen jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvon

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ei ymmärrä Kiekkokiuas-studio