Julkaistu: 01.10.2017 15:00
-
Päivitetty: 01.10.2017 16:14

Kiekon perässä vaikka tornista alas - tältä näyttää HPK:n uusi mainosvideo!

Varo. Seuraavaksi seuraa juonipaljastuksia HPK:n tämän kauden mainosvideosta.

Siinä ollaan kaikille hämeenlinnalaisille tutussa paikassa, Aulangon näkötornissa ja puistometsässä. 

Valmentaja Antti Pennanen katsoo tiukkana tornin näköalatasanteella tulevaisuuteen ja puhaltaa pilliin. 

Metsässä alkaa tapahtua. Sammaleiden alla makaa pelaajia, jotka heräävät pillin vihellykseen. Osa nousee järven pohjasta. Alkaa rankka nousu Karhuluolan portaita pitkin aina näköalatorniin saakka. 

Palkintona heitä odottaa valmentaja Pennanen, joka heittää kiekon näkötornista alas. Pelaajat tietenkin hyppäävät perässä. Kaikki ovat niin vakavia että.


Jestas, että kerronta hämmentää katsojaa.

Miksi pelaajat ovat sammaloituneita tai järven pohjassa? Miksi heidän pitää olla tyhmiä ja hypätä kiekon perässä näkötornista alas 33 metriä? 

Tarina ei vain aukea. Ei sitten, vaikka kuinka yrittäisi.

Maisemat ovat kauniit ja hienot. Kuvaus on teknisesti ykköslaatua, mutta tarinankerronta mättää. Ei vain osu eikä uppoa. Lähinnä alkaa hävettää: Hämeenlinnassa jääkiekkoilijoita hyppii näkötornista.

Toivoisi, että joskus löydettäisiin itse joukkueesta ja lajista sisältöä mainosvideoon. Se on vähän sama asia kuin kaupungin mainoslauseissa. Ei riitä, että on kivat ja kauniit raamit. Pitää olla myös sisältöä. HäSa

 

Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-studiossa pohditaan tukalaksi käynyttä HPK:n tilannetta. Liigan pohjamutiin vajonnut joukkue on jo vaikean tehtävän edessä pudotuspelien suhteen, vaikka kautta on vielä vajaa puolet jäljellä.– Ei ne mahdollisuudet kovin realistisia ole.

Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-studiossa käydään läpi HPK:n tilannetta – sekä siihen johtaneita syitä ja seurauksia. HPK on ennen tiistai-illan KalPa-vierasottelua kahdeksan pistettä perässä ja voittojen tarve on valtava.– Nyt eletään sudenhetkeä. Tällä viikolla nähdään suuntaa taas lisää.

Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-studiossa pohditaan Lauri Marjamäen Leijonien EHT-valintoja Venäjälle.Studiossa pohditaan jääkkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen johdolla sitä, että ne nimet, jotka eivät ole EHT-turnauksessa paljastavat jopa enemmän kuin ne, jotka joukkueessa ovat.– Ne pakit, jotka nyt e

HIFK:n uusi urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen, 32, on tullut esiin laajassa haastattelussa.Salmelainen linjasi Jatkoajassa pelistä puhuessaan, että aktiivinen pelitapa auttaa saamaan tunteen esiin ja että "tunne on minulle on tärkeää.”Lisäksi Salmelainen sanoi, että tunne auttaa pelaajia pelaa

 Suomalaisen jääkiekon tunnetuimpiin persooniin lukeutuva Juhani Tamminen on ollut esillä viime aikoina tiiviisti, mutta entistä vähemmän jääkiekkoasioiden vuoksi.Tamminen on viimeksi julkisuudessa rähinöinyt Tuomas Enbusken kolumnista Iltalehdessä ja selostaja Niki Juuselan polttarivideosta.Jääkiek