Julkaistu: 01.10.2017 15:00
-
Päivitetty: 01.10.2017 16:14

Kiekon perässä vaikka tornista alas - tältä näyttää HPK:n uusi mainosvideo!

Varo. Seuraavaksi seuraa juonipaljastuksia HPK:n tämän kauden mainosvideosta.

Siinä ollaan kaikille hämeenlinnalaisille tutussa paikassa, Aulangon näkötornissa ja puistometsässä. 

Valmentaja Antti Pennanen katsoo tiukkana tornin näköalatasanteella tulevaisuuteen ja puhaltaa pilliin. 

Metsässä alkaa tapahtua. Sammaleiden alla makaa pelaajia, jotka heräävät pillin vihellykseen. Osa nousee järven pohjasta. Alkaa rankka nousu Karhuluolan portaita pitkin aina näköalatorniin saakka. 

Palkintona heitä odottaa valmentaja Pennanen, joka heittää kiekon näkötornista alas. Pelaajat tietenkin hyppäävät perässä. Kaikki ovat niin vakavia että.


Jestas, että kerronta hämmentää katsojaa.

Miksi pelaajat ovat sammaloituneita tai järven pohjassa? Miksi heidän pitää olla tyhmiä ja hypätä kiekon perässä näkötornista alas 33 metriä? 

Tarina ei vain aukea. Ei sitten, vaikka kuinka yrittäisi.

Maisemat ovat kauniit ja hienot. Kuvaus on teknisesti ykköslaatua, mutta tarinankerronta mättää. Ei vain osu eikä uppoa. Lähinnä alkaa hävettää: Hämeenlinnassa jääkiekkoilijoita hyppii näkötornista.

Toivoisi, että joskus löydettäisiin itse joukkueesta ja lajista sisältöä mainosvideoon. Se on vähän sama asia kuin kaupungin mainoslauseissa. Ei riitä, että on kivat ja kauniit raamit. Pitää olla myös sisältöä. HäSa

 

Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki painottaa menestysnäkymiä tukipäätösten suhteen. Kuva: Jarno Kuusinen

Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö on tehnyt uuden talvilajien tehostamistukijärjestelmänsä mukaiset talvilajien tukipäätökset. Huippu-urheiluyksikkö jakoi talvilajien tehostamistukea yhteensä 2 011 600 euroa ja talviparalajien tukea 80 000 euroa.

Kuten jo tiedetään, Leijonien päävalmentajaksi palaavan Jukka Jalosen valmennustiimiin kuuluu jatkossa Kärppien mestarivalmentaja Mikko Manner, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.Jalosen Leijona-valmennustiimin suhteen jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvon

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ei ymmärrä Kiekkokiuas-studio