Julkaistu: 01.10.2017 15:00
-
Päivitetty: 01.10.2017 16:14

Kiekon perässä vaikka tornista alas - tältä näyttää HPK:n uusi mainosvideo!

Varo. Seuraavaksi seuraa juonipaljastuksia HPK:n tämän kauden mainosvideosta.

Siinä ollaan kaikille hämeenlinnalaisille tutussa paikassa, Aulangon näkötornissa ja puistometsässä. 

Valmentaja Antti Pennanen katsoo tiukkana tornin näköalatasanteella tulevaisuuteen ja puhaltaa pilliin. 

Metsässä alkaa tapahtua. Sammaleiden alla makaa pelaajia, jotka heräävät pillin vihellykseen. Osa nousee järven pohjasta. Alkaa rankka nousu Karhuluolan portaita pitkin aina näköalatorniin saakka. 

Palkintona heitä odottaa valmentaja Pennanen, joka heittää kiekon näkötornista alas. Pelaajat tietenkin hyppäävät perässä. Kaikki ovat niin vakavia että.


Jestas, että kerronta hämmentää katsojaa.

Miksi pelaajat ovat sammaloituneita tai järven pohjassa? Miksi heidän pitää olla tyhmiä ja hypätä kiekon perässä näkötornista alas 33 metriä? 

Tarina ei vain aukea. Ei sitten, vaikka kuinka yrittäisi.

Maisemat ovat kauniit ja hienot. Kuvaus on teknisesti ykköslaatua, mutta tarinankerronta mättää. Ei vain osu eikä uppoa. Lähinnä alkaa hävettää: Hämeenlinnassa jääkiekkoilijoita hyppii näkötornista.

Toivoisi, että joskus löydettäisiin itse joukkueesta ja lajista sisältöä mainosvideoon. Se on vähän sama asia kuin kaupungin mainoslauseissa. Ei riitä, että on kivat ja kauniit raamit. Pitää olla myös sisältöä. HäSa

 

Joni Tuulola pelaa Sportissa henkilökohtaisesti huippukautta. Kun viime kaudella 54 ottelussa Tuulola teki Kerho-paidassa tehot 2+6, on tällä kaudella syntynyt uudessa nutussa jo 16 ottelussa tehot 3+9.Olisiko Kerhon pitänyt pystyä pitämään Tuulola keinolla millä hyvänsä?

Kiekkokiuas lyö alkutahdit tiistaiselle HPK-KalPa -ottelulle jossa kohtaa kaksi alisuorittajaa. Ottelu on silti todellinen makupala, luonnehtii jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen.Jatkaako HPK pelillisten myönnytysten tiellä?

Kiekkokiuas-studiossa palataan sunnuntain Jokereiden ja Salavat Julajev Ufan väliseen otteluun, jossa Jokerit oli parempi.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen jakaa vuolaat kiitokset Jukka Jaloselle ja Erkka Westerlundille.– Tämän pelin videon pitäisi mennä suoraan Jääkiekkoliittoon ja liiton puole