Julkaistu: 01.10.2017 15:00
-
Päivitetty: 01.10.2017 16:14

Kiekon perässä vaikka tornista alas - tältä näyttää HPK:n uusi mainosvideo!

Varo. Seuraavaksi seuraa juonipaljastuksia HPK:n tämän kauden mainosvideosta.

Siinä ollaan kaikille hämeenlinnalaisille tutussa paikassa, Aulangon näkötornissa ja puistometsässä. 

Valmentaja Antti Pennanen katsoo tiukkana tornin näköalatasanteella tulevaisuuteen ja puhaltaa pilliin. 

Metsässä alkaa tapahtua. Sammaleiden alla makaa pelaajia, jotka heräävät pillin vihellykseen. Osa nousee järven pohjasta. Alkaa rankka nousu Karhuluolan portaita pitkin aina näköalatorniin saakka. 

Palkintona heitä odottaa valmentaja Pennanen, joka heittää kiekon näkötornista alas. Pelaajat tietenkin hyppäävät perässä. Kaikki ovat niin vakavia että.


Jestas, että kerronta hämmentää katsojaa.

Miksi pelaajat ovat sammaloituneita tai järven pohjassa? Miksi heidän pitää olla tyhmiä ja hypätä kiekon perässä näkötornista alas 33 metriä? 

Tarina ei vain aukea. Ei sitten, vaikka kuinka yrittäisi.

Maisemat ovat kauniit ja hienot. Kuvaus on teknisesti ykköslaatua, mutta tarinankerronta mättää. Ei vain osu eikä uppoa. Lähinnä alkaa hävettää: Hämeenlinnassa jääkiekkoilijoita hyppii näkötornista.

Toivoisi, että joskus löydettäisiin itse joukkueesta ja lajista sisältöä mainosvideoon. Se on vähän sama asia kuin kaupungin mainoslauseissa. Ei riitä, että on kivat ja kauniit raamit. Pitää olla myös sisältöä. HäSa

 

Jokereiden nykyinen ja Leijonien tuleva päävalmentaja Jukka Jalosen arvion mukaan Leijonat on osoittanut, että joukkueella ei ole esteitä esimerkiksi tapella tosissaan olympiakullasta. – Tulos ei valehtele. Suomi on ollut parempi molemmissa otteluissa. Jämäkkää tekemistä koko joukkueelta.

Entinen Leijona-valmentaja ja nykyisin Karhu-Kissojen valmennuspäällikkönä toimiva Timo Lehkonen on sitä mieltä, että suomalainen jääkiekko näivettyy, ellei sarjajärjestelmiin tehdä isoa remonttia.–  Jos puhutaan suomalaisesta sarjajärjestelmästä, niin sarjojen tulisi olla auki C-junioreista Liigaan

Kuva: European Pressphoto Agency EPA

Leijonien valmentajana urallaan toiminut ja nykyisin Karhu-Kissojen valmennuspäällikkönä toimiva Timo Lehkonen vieraili olympia-Kiekkokiuas -studiossa Samuel Savolaisen ja Petteri Sihvosen vieraana.Lehkonen näkee, että Suomi todisti 5-2 -voitolla Saksasta, että paketti on kasassa.

Heikki Hiltunen pelaa kaksilla korteilla Liigan ja Sportin puheenjohtajana. Kuva: Timo Annanpalo

Vaasan Sport on murheellinen näytelmä siitä, mitä seuraa, kun tappioilla ei ole enää merkitystä Liigassa.Joukkue on ollut tällä kaudella selvästi Liigan heikoin ja saanut pisteitä vain luokattomalla 0,96 pisteen keskiarvolla. Lisäksi joukkue aloitti hiljattain tyhjennysmyynnit.

Kuva: European Pressphoto Agency EPA

Naisleijonien avauspelit USA:ta ja Kanadaa vastaan Pyeongchangin olympialaisissa ovat paljastaneet suhteellisen rajulla tavalla sen, että naisjääkiekkoilumme peli-identiteetti on vanhanaikainen.