Julkaistu: 04.10.2017 17:17

Leijonissa parjatulle TPS-valmentajalle iso tunnustus – kyse ei tähdenlennosta

Kalle Kaskisen TPS on kuulunut syksyn positiivisimpiin yllätyksiin Liigassa. Kaskisen suhteen oli paljon kysymysmerkkejä, mutta Kaskinen on näyttänyt nopeasti olevansa ahkera tekijämies.

Kaskista haukuttiin välillä "julistevastaavaksi" mediaan vuotavien NHL-pelaajien toimesta, mutta olisiko jo aika sille, että Kaskiselle annettaisiin jo tunnustusta? Kiekkokiukaan mukaan on.

– NHL-pelaajille sellaiset terveiset, että soittakaa Turkuun Sami Salolle ja kysykää millainen valmentaja Kalle Kaskinen on. Fakta on, että Kaskinen on saanut TPS:n pelin kuosiin. Se riittää minulle, Sihvonen tykittää.

Kiekkokiuas perkaa Kaskisen tilannetta Turussa laaja-alaisesti oheisella videolla.

Joni Tuulola pelaa Sportissa henkilökohtaisesti huippukautta. Kun viime kaudella 54 ottelussa Tuulola teki Kerho-paidassa tehot 2+6, on tällä kaudella syntynyt uudessa nutussa jo 16 ottelussa tehot 3+9.Olisiko Kerhon pitänyt pystyä pitämään Tuulola keinolla millä hyvänsä?

Kiekkokiuas lyö alkutahdit tiistaiselle HPK-KalPa -ottelulle jossa kohtaa kaksi alisuorittajaa. Ottelu on silti todellinen makupala, luonnehtii jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen.Jatkaako HPK pelillisten myönnytysten tiellä?

Kiekkokiuas-studiossa palataan sunnuntain Jokereiden ja Salavat Julajev Ufan väliseen otteluun, jossa Jokerit oli parempi.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen jakaa vuolaat kiitokset Jukka Jaloselle ja Erkka Westerlundille.– Tämän pelin videon pitäisi mennä suoraan Jääkiekkoliittoon ja liiton puole