Julkaistu: 04.10.2017 17:17

Leijonissa parjatulle TPS-valmentajalle iso tunnustus – kyse ei tähdenlennosta

Kalle Kaskisen TPS on kuulunut syksyn positiivisimpiin yllätyksiin Liigassa. Kaskisen suhteen oli paljon kysymysmerkkejä, mutta Kaskinen on näyttänyt nopeasti olevansa ahkera tekijämies.

Kaskista haukuttiin välillä "julistevastaavaksi" mediaan vuotavien NHL-pelaajien toimesta, mutta olisiko jo aika sille, että Kaskiselle annettaisiin jo tunnustusta? Kiekkokiukaan mukaan on.

– NHL-pelaajille sellaiset terveiset, että soittakaa Turkuun Sami Salolle ja kysykää millainen valmentaja Kalle Kaskinen on. Fakta on, että Kaskinen on saanut TPS:n pelin kuosiin. Se riittää minulle, Sihvonen tykittää.

Kiekkokiuas perkaa Kaskisen tilannetta Turussa laaja-alaisesti oheisella videolla.

Liigakauteen lähdettiin uho päällä siellä täällä. Urheilulehti (ent. Urheilusanomat) julisti liigalehtensä kannessa uhmakkaasti: Kaasu pohjaan! Epäjääkiekkoilullisessa kansikuvassa poseerasi varman tulevan mestarin konkarikukkopoika Kristian Kuusela.

Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki painottaa menestysnäkymiä tukipäätösten suhteen. Kuva: Jarno Kuusinen

Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö on tehnyt uuden talvilajien tehostamistukijärjestelmänsä mukaiset talvilajien tukipäätökset. Huippu-urheiluyksikkö jakoi talvilajien tehostamistukea yhteensä 2 011 600 euroa ja talviparalajien tukea 80 000 euroa.

Kuten jo tiedetään, Leijonien päävalmentajaksi palaavan Jukka Jalosen valmennustiimiin kuuluu jatkossa Kärppien mestarivalmentaja Mikko Manner, HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen.Jalosen Leijona-valmennustiimin suhteen jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvon

Nuoret Leijonat julkisti valmennustiiminsä hiljattain. Yllättävin nimitys oli Tuomo Ruudun valinta apuvalmentajaksi päävalmentaja Jussi Ahokkaan vetämään tiimiin.Ruudulla, entisellä NHL-pelaajalla, ei ole aiempaa valmentajakokemusta.Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ei ymmärrä Kiekkokiuas-studio