Julkaistu: 17.10.2017 11:17
-
Päivitetty: 17.10.2017 13:56

Kiitos, Jalonen ja Westerlund – näyttivät Liigan märkäkorville mitä on kansainvälinen huippujääkiekko

Kiekkokiuas-studiossa palataan sunnuntain Jokereiden ja Salavat Julajev Ufan väliseen otteluun, jossa Jokerit oli parempi.

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen jakaa vuolaat kiitokset Jukka Jaloselle ja Erkka Westerlundille.

– Tämän pelin videon pitäisi mennä suoraan Jääkiekkoliittoon ja liiton puolelta pitäisi ottaa näitä märkäkorvavalmentajia korvasta kiinni. Ehkä muutamaa kokeneempaakin valmentajaa, Sihvonen tykittää.

Jalonen ja Westerlund eivät ole lähteneet mihinkään pelin "aktivoittamiseen" – mitä ikinä se tarkoittaakaan.

– Herätyskellojen pitäisi soida Suomessa, tätä on huippuvalmentaminen kansainvälisessä pelissä. Totta vie, Jalonen ja Westerlund ovat yhdistelleet Meidän pelin ja uudet ajatukset, Sihvonen sanoo.

Sihvonen antaa samalla löylyn Tapparan Jukka Rautakorvelle.

– Rautakorvesta ei koskaan tule sen veroista valmentajaa kuin Westerlundista ja Jalosesta, koska hän peukaloi ja veivaa pelitapaa aivan liikaa.

Lauteet ovat kuumat, hyppää kyytiin:

Kommentit

Kiekkokiuas-studio sai vieraita HPK:n johdosta, kun toimitusjohtaja Antti Toivanen asteli kuumille lauteille Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Samuel Savolaisen ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen väliin.Toivanen sai vastattavakseen kattavassa lähetyksessä tukun kiperiä ja ajankohtaisi

Koska HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ei saa Miro Karjalaista kuriin, oli Liigan kurinpitodelegaation luettava lakia Karjalaiselle ja määrättävä Karjalainen pelikieltoon.On täysin turhaa pohtia, onko HPK:n romuluisen puolustajan saama yhdeksän pelin ottelukielto rumasta taklauksesta riittävän suu