Julkaistu: 12.11.2017 10:29

Kova arvio Leijonista - "NHL-diivoja ei ikävä, yksi suvereeneimmista esityksistä koskaan"

Kiekkokiuas on rantautunut tällä kertaa Helsinkiin ja EHT-turnauksen ytimeen. Suomi on aloittanut turnauksen kahdella voitolla Venäjästä ja Ruotsista.

Voitot ovat olleet hieno asia, mutta vielä hienompaa on ollut se, millä tavalla ne ovat tulleet. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen heittää Samuel Savolaisen puristuksessa kovan arvion.

– Olen nähnyt elämäni aikana monia Leijona-pelejä, mutta tämä oli yksi suvereeneimpia esityksiä koskaan, Sihvonen lataa.

Sihvonen sanoo, ettei ole nähnyt monta kertaa näin sitoutunutta Leijona-laumaa.

– Ei ole ikävä NHL-diivoja. Jos ne pöllöpäät haluavat olla sitoutumatta suomalaisen jääkiekon identiteettiin, niin liputtakoon itsensä sitten ulos Leijona-peleistä. Nämä pelaajat, jotka ovat tyrkyllä olympialaisiin, he jättivät kaikki hikipisaroiden rippeensä tuonne jäälle. Sitä on hienoa katsoa.

Mitä on voitu oppia nyt Marjamäen kahdesta ottelusta uudistetulla valmennustiimillä? Mitä kansainvälisen pelin trendien kielet puhuvat?

Siihen vastaukset saat Kiekkokiukaan special-lähetyksestä.

 

Kiekkokiuas-studio sai vieraita HPK:n johdosta, kun toimitusjohtaja Antti Toivanen asteli kuumille lauteille Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Samuel Savolaisen ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen väliin.Toivanen sai vastattavakseen kattavassa lähetyksessä tukun kiperiä ja ajankohtaisi

Koska HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ei saa Miro Karjalaista kuriin, oli Liigan kurinpitodelegaation luettava lakia Karjalaiselle ja määrättävä Karjalainen pelikieltoon.On täysin turhaa pohtia, onko HPK:n romuluisen puolustajan saama yhdeksän pelin ottelukielto rumasta taklauksesta riittävän suu